سرخط خبرها
  • دستگیری اعضای شبکه قاچاق دارو‌های کمیاب به کشور‌های همسایه
  • ۶۰ برنامه عملیاتی برای زمستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  • رونالدو از تیم ملی پرتغال جدا شد/ محرومیت ۶ ماه در انتظار کریستیانو
  • شهادت یک مامور در حمله مسلحانه به ایست‌و‌بازرسی راسک
  • واگذاری بیش از ۱۳۰ هزار قطعه زمین در دو سال گذشته برای طرح جوانی جمعیت
  • تکریم مادران شهدا در رشت
  • احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در اعتراض به اتهام‌زنی بی‌اساس علیه ایران
  • مرضیه برومند: وظیفه تئاتر خوب کردن حال بچه‌هاست
  • پایان کار فرنگی کاران ایرانی در بازی‌های آسیایی با کسب ۲ مدال طلا و ۱ مدال برنز

سردار موحد:

نیروهای مسلح اجازه نمی‌دهند، گزندی به انقلاب اسلامی برسد

دشمنان و معاندان نظام مقدس جمهوری اسلامی بدانند، نیروهای مسلح گوش به فرمان رهبری هستند و اجازه نخواهند داد گزندی به این انقلاب و نظام مقدس برسد.

سردار محمدرضا موحد
به گزارش خبرگزاری موج از استان قم

، سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) استان قم امروز ضمن دیدار با رزمندگان گردان توپخانه لشکر عملیاتی ۱۷ علی بن ابی‌طالب(ع) از نزدیک در جریان فعالیت‌های این گردان قرار گرفت و ضمن بررسی مشکلات و موانع موجود آن، دستور به حل فوری آن‌ها داد.

فرمانده سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) در ادامه این دیدار طی سخنانی به اهمیت توپخانه در زمان جنگ اشاره کرد و گفت: توپخانه در افزایش توان رزم یگان‌های عملیاتی بسیار موثر است.

فرمانده سپاه استان قم با تأکید بر تقویت توپخانه، اظهار داشت: دشمنان و معاندان نظام مقدس جمهوری اسلامی بدانند، نیروهای مسلح گوش به فرمان رهبری هستند و اجازه نخواهند داد گزندی به این انقلاب و نظام مقدس برسد.

گفتنی است، سردار حسین تناور فرمانده لشکر عملیاتی ۱۷ علی بن ابی‌طالب(ع) و تعدادی از معاونان سپاه استان قم در این دیدار سردار موحد را همراهی نمودند و همچنین اهمیت فعالیت‌های گردان توپخانه لشکر ۱۷ قم از زمان تاسیس تاکنون توسط فرمانده این گردان تشریح شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر