سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

استاندار قم در جمع یادگاران دفاع مقدس:

باید با پیروی از رهبری و برنامه ریزی به سمت قله پیشرفت کشور حرکت کنیم

سیدمحمد آقامیری گفت: به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب امروز به قله نزدیک شده‌ایم، لذا باید برای ادامه راه و رسیدن به قله با برنامه‌ریزی و پیروی از فرامین و منویات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حرکت کنیم.

سید محمد آقامیری

به گزارش خبرگزاری موج قم، سیدمحمد آقامیری در مراسم سراسری «جهاد مقاومت از دیروز تا امروز» که صبح چهارشنبه در سالن همایش‌های باغ موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی قم برگزار شد، اظهار داشت: عده‌ای از مخالفین، منافقین و معاندین داخلی و خارجی به‌دنبال این هستند که تقدس هفته مقدس را از بین ببرند.

وی افزود: نیاز امروز جامعه این است که باید به مقدس بودن جنگ ۸ سال تحمیلی پرداخت و آن را برای نسل جدید تبیین کرد. این جنگ از طرف رژیم بعثی‌ علیه کشور پاک ایران آغاز شد و مردم ما برای دفاع از میهن به سوی جبهه‌های حق علیه باطل راهی شدند.

استاندار قم تصریح کرد: در جنگ ۸ ساله از سوی خواهران و برادران شاهد جانفشانی‌های بسیاری بودیم. رزمندگان ما از نوجوانی با هدف کسب رضای خدا مشتاق حضور در جبهه‌ها بودند.

وی اشاره کرد: صدها هزار جوان شهید شدند تا قرآن، اسلام و کشور بزرگ ایران باقی بماند. 

آقامیری با بیان اینکه دشمنان قسم خورده ایران به‌دنبال این هستند ایمان مردم را از آن‌ها جدا کنند، گفت: آن‌ها در تلاش هستند چادر را از سر دختران ما بردارند و پسران ما را به سوی فساد و فحشا سوق دهند اما امت حزب‌الله همیشه آگاه و در صحنه حاضر خواهد بود تا با استکبار مبارزه کنند. 

استاندار قم با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی باعث افزایش برکات در حوزه‌های مختلف شده است، عنوان داشت: به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب امروز به قله نزدیک شده‌ایم، لذا باید برای ادامه راه و رسیدن به قله با برنامه‌ریزی و پیروی از فرامین و منویات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حرکت کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر