سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

نماینده مردم قم در حاشیه آئین آغاز عملیات اجرایی طرح تعریض و چهار خطه کردن محور پردیسان ـ وِرجان قم:

پرونده سپاه بسیار درخشان است

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: پرونده سپاه بسیار درخشان است و امیدواریم سپاه در مسیر اجرای این پروژه نیز با سرعت و کیفیت عمل کند.

ذوالنور

به گزارش خبرگزاری موج قم، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری در آیین آغاز عملیات اجرایی طرح تعریض و چهار خطه کردن محور پردیسان ـ وِرجان قم، با بیان اینکه محور پردیسان ـ ورجان مسیر پرحادثه‌ای است، افزود: به ویژه با گسترش شهر قم به سمت جنوب غربی و وجود منطقه پردیسان با جمعیت بسیار بالا و وجود منطقه گردشگری در کهک قم ، باعث پر تردد شدن این مسیر شده‌است.

وی تاکید کرد: الحمدالله با حضور استاندار انقلابی و ارزشی جدید استان قم و روحیه جهادی در مدیران، با پیگیری های جدی؛ و از طرفی لطف دولت انقلابی و مردمی و گنجاندن این طرح در مصوبات سفر رییس جمهوری، باعث شد که امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی این مسیر باشیم.

وی با اشاره به پرونده درخشان سپاه افزود: آنچه که دلگرمی را بیشتر می کند این است که علاوه بر حاکمیت روحیه انقلابی و جهادی در مدیران استان، الحمدالله این طرح را سپاه عهده دار شده است و ترکیب این دو موضوع در دولت انقلابی، ان شاءالله آن تلخی های گذشته را تبدیل به شیرینی خواهد کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، بر انجام کیفیت انجام کار در کنار سرعت در انجام امور تاکید و بیان کرد: ان شاءالله  مردم کیفیت ماندگار را در این طرح خواهند دید.  

وی با تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و با بیان اینکه پس از وجود مبارک امام رضا(ع)، بزرگ ترین برکت در این مملکت در قم هست و ما به این نعمت مفتخر هستیم، گفت: جا دارد که محور همه فعالیت هایمان برای تبرک و موفقیت، تمسک به وجود مبارک بانوی کرامت(س) باشد.       

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه