سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

ثبت نام ۱۲۹ هزار قمی در سامانه ثمن

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان قم گفت: تعداد ۱۲۸ هزار و ۹۵۳ متقاضی قمی در سامانه طرح حمایتی مسکن موفق به نامنویسی شدند.

مسکن ملی

به گزارش خبرگزاری موج قم، داوود طلوعی اظهار داشت: با اعلام رسمی وزارت راه و شهرسازی، ۲۹ اسفند سال گذشته، پایان مهلت نامنویسی در طرح نهضت ملی مسکن بود که با اتمام این فرصت و پس از گزارش گیری از سامانه ثمن، حدود ۱۲۹ هزار متقاضی مسکن در استان قم ثبت‌نام خود را با موفقیت انجام دادند.

وی خاطرنشان کرد: از تعداد کل ثبت نام کنندگان حدود ۱۰۵ هزار تَن مرد و حدود ۱۸ هزار نفر زن هستند.

طلوعی با اشاره به اینکه افراد پس از ثبت نام با یکی از سه نوع نتیجه و استعلام اولیه مواجه خواهند شد، افزود: از مجموع ثبت نام کنندگان، ۴۰ هزار متقاضی در وضعیت «در انتظار تایید استعلام»، ۵۳ هزار متقاضی «در انتظار بررسی» و ۱۵ هزار متقاضی در وضعیت «رد درخواست» هستند.

طلوعی به تنوع در مراحل ثبت نام اشاره کرد و گفت: ۸۶ هزار متقاضی در فاز شش (نهضت ملی)، ۲۳ هزار متقاضی در فاز پنج، سه هزار متقاضی فاز فرهنگیان، ۷۵۰۰ متقاضی فاز طلاب، پنج هزار متقاضی فاز کمیته امداد امام خمینی(ره)، ۱۵۰۰ متقاضی فاز بهزیستی و تعداد دو هزار متقاضی به عنوان نخبه در سامانه نام نویسی کرده اند.

وی در خصوص نوع سرپرستی متقاضیان ثبت نام شده در سامانه ثمن اظهار داشت: از مجموع ثبت نام کنندگان، ۹۳ هزار متقاضی متاهل، تعداد ۱۵۰۰ تن از آنان زن خود پرست خانوار، هفت هزار نفر زنان مجرد بالای ۳۵ سال و مردان مجرد ۲۳ تا ۴۵ سال ۱۴ هزار متقاضی هستند.

وی افزود: بیش از ۱۲۷ هزار متقاضی در شهر قم، ۷۶۲ تن در شهر کهک، ۳۰۰ تن در شهر دستجرد و ۱۸۰ متقاضی دیگر در شهر سلفچگان نام نویسی کرده اند.

طلوعی در خصوص جزییات استعلامات اولیه از متقاضیان ثبت نام شده توضیح داد: فرم "ج" ۷۳ هزار متقاضی سبز و ۵۵ هزار نفر از آن ها قرمز است که البته نیازمند بررسی مجدد خواهد بود.

وی افزود: براساس استعلام از سامانه ثبت اسناد و املاک کشور، ۱۱۷ هزار متقاضی هیچ گونه سابقه ملکی و ثبتی نداشته اند و شش هزار نفر از آن ها دارای سابقه ملکی و ۳۵۰۰ نفر نیز سابقه تسهیلات مسکن دارند.

وی اظهار داشت: از مجموع کل متقاضیانی که گزینه مدارک در پروفایل آن ها قابل مشاهده است، تنها ۴۱ هزار متقاضی مدارک خود را به صورت کامل بارگذاری کرده اند. 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه