سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد

امروز با وجود فضای مجازی توجه به امر اخلاق و تربیت و خودسازی بسیار سخت و مشکل شده است

رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه امروز با وجود فضای مجازی توجه به امر اخلاق و تربیت و خودسازی بسیار سخت و مشکل شده است.

 حجت الاسلام لونی

به گزارش خبرگزاری موج قم، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین ولی‌الله لونی در آیین تجلیل از طلبه‌های مدرسه علمیه امام مهدی موعود (عج) قم اظهار داشت: امروز در دنیای ارتباطی قرار گرفتیم که نقش زمان و مکان در آن حذف شده و این مساله سبب شده همه چیز تحت تاثیر دنیای مجازی قرار گیرد و دیگر زمان و مکان در آن نقشی نداشته باشد.

وی افزود: امروز با وجود فضای مجازی توجه به امر اخلاق و تربیت و خودسازی بسیار سخت و مشکل شده است.

لونی بیان داشت: انسان برای رسیدن به جهان هستی لازم است نفس خود را به صورت عاقلانه مدیریت کند، نفس وقتی رام شد و به کنترل درآمد، شخص می‌تواند خود را به درجه‌های عالی نفسانی برساند.

او فضای مجازی را هم فرصت و هم تهدید خواند و گفت: باید سعی کنیم از این تهدید، فرصت خوبی برای اهداف و برنامه‌های دینی و تبلیغی بسازیم.

این استاد حوزه یادآور شد: فضای مجازی موجب شده همه چیز به راحتی در اختیار انسان و مهم‌تر اینکه تربیت نفس، تحت تاثیر فضای مجازی قرار گیرد.

رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه همچنین خطر نفس توجیه گر را گوشزد کرد و گفت: اگر نفس توجیه گر کنترل نشود، می‌تواند زمینه ساز جهنمی شدن انسان شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه