سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است

مشارکت پرشور هیئت‌های مذهبی در پویش ملی «هر خادم یک محله»

هیئت‌های مذهبی استان‌های قم، تهران و مرکزی همزمان با ایام معصومیه در پویش ملی «هر خادم یک محله» مشارکت پرشوری داشتند.

حرم حضرت معصومه(س)

به گزارش خبرگزاری موج قم، با فراخوان پویش ملی « هر خادم یک محله » از سوی امور فرهنگی خواهران آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها همزمان با ایام معصومیه هیئت های مذهبی استان های تهران، مرکزی و قم در این پویش ثبت نام کردند.

این هیئت های مذهبی در کنار خدام بقاع متبرکه همزمان با ایام معصومیه با برگزاری محافل روضه‌های خانگی و برگزاری محفل روضه در سطح استان و روضه‌های محلی، برپایی ایستگاه های صلواتی در سالروز ورود و سالروز رحلت شهادت‌گونه حضرت معصومه سلام الله علیها ضمن گرامیداشت سالروز ورود و برپایی محافل عزا همزمان با سالروز رحلت شهادت‌گونه حضرت در برنامه‌های فرهنگی و معارفی آستان مقدس بانوی کرامت مشارکت پرشوری داشتند.

تحویل پرچم آستان مقدس بانوی کرامت به ثبت نام کنندگان در این پویش از روز دوشنبه ۲۴ آبان‌ماه شروع شد و تا پنج‌شنبه ۲۷ آبان ماه ادامه داشت.

استقبال و ثبت نام در این پویش از سوی خدام بسیار پرشور بود اما به علت کمبود پرچم ثبت نام در این پویش با حداکثر ظرفیت انجام نشد.

گرامیداشت شخصیت حضرت معصومه، برجسته سازی ایام معصومیه، الگوسازی و معرفی شخصیت حضرت معصومه به دختران نوجوان و جوان و تلاش در راستای جهان سازی شخصیت حضرت معصومه سلام الله علیها به عنوان بهترین الگو برای دختران مسلمان و بانوان در عرصه های مختلف از مهم‌ترین اهداف برگزاری این پویش بود.

لازم به ذکر است، همزمان با ایام معصومیه به همت امور فرهنگی خواهران برنامه‌های متنوعی به صورت حضوری، نیمه حضوری و مجازی برای بانوان در سطح کشور برگزار شد که بانوان از این برنامه‌ها استقبال خوبی کردند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر