English

۱۰۷ دستگاه اتوبوس ناوگان اتوبوسرانی قم بازسازی می‌شوند

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم از بازسازی ۱۰۷ دستگاه اتوبوس ناوگان اتوبوسرانی قم خبرداد.

۱۰۷ دستگاه اتوبوس ناوگان اتوبوسرانی قم بازسازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری موج قم، علی نیک در نشست خبری تشریح عملکرد ۶ ساله شهرداری قم، با اشاره به تغییرات سیاست‌های مدیریتی در سازمان اتوبوسرانی اظهار کرد: در گذشته تمام ناوگان در اختیار بخش خصوصی قرار گرفت که احساس شد ممکن است این مسیر حمل‌ونقل عمومی شهر را دچار مشکل کند و به همین خاطر شهرداری راسا وارد مسئله خرید و فعال‌سازی ناوگان اتوبوسرانی شد.

وی با اشاره به نوسازی و بازسازی ۱۰۷ دستگاه اتوبوس از شرکت‌های داخلی و با تکنولوژی روز تصریح کرد: تاکنون ۴۰ دستگاه از این اتوبوس‌ها وارد چرخه فعالیت شده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به برنامه شهرداری برای خریداری ۵۲ دستگاه اتوبوس با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی از محل فروش اوراق مشارکت تصریح کرد: به دلیل سیاست‌های مختلف در حوزه حمل‌ونقل، در حال حاضر سهم اتوبوس در حمل‌ونقل شهری حدود ۸ درصد است و به دنبال این هستیم که سهم اتوبوس را در حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: در ماه‌های اخیر با تغییر نگرش‌ها و نوسازی و بازسازی ناوگان بسترسازی برای افزایش اقبال شهروندان به اتوبوسرانی آغازشده است.

نیک با تأکید بر تغییر خطوط اتوبوس‌رانی از قطری به شعاعی با استفاده از تخصص علمی و تجربی یادآور شد: خطوط قطری مسائل مختلفی را برای شهر ایجاد کرده بود و امروز با اجرای طرح شعاعی شرایط بهتری در حمل‌ونقل عمومی اتفاق افتاده است، البته برخی خطوط قطری فعال نیز به کار خود ادامه داده‌اند.

وی با اشاره به تعویض کارت‌های اتوبوس قدیمی بیان کرد: ۱۱۲ هزار کارت از دست مردم جمع‌آوری شد و در حال حاضر قم‌کارت با زیرساختی کاملاً در اختیار شهرداری به دست مردم رسیده است.

نیک با اشاره به برنامه نصب دوربین‌های مداربسته در ناوگان اتوبوسرانی بیان کرد: اجرای سیستم هوشمندسازی خطوط و ایستگاه‌ها و ناوگان اتوبوسرانی در دستور کار سازمان است و به دنبال این هستیم که زمان‌بندی دقیقی در زمینه خدمات‌رسانی به مردم داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی شهرداری قم در ادامه سخنان خود با اشاره به واگذاری کلیه امور مرتبط با تاکسی‌داران به دفاتر پیشخوان دولت اظهار کرد: در گذشته در خدمات‌رسانی به تاکسی‌داران مشکل داشتیم که با واگذاری این خدمت به دفاتر پیشخوان شرایط بهتر شده است.

نیک با اشاره به تجهیز ۳ هزار و ۸۰۰ دستگاه تاکسی شهری به سامانه بارکدخوان گفت: زیرساخت این سیستم در اختیار شهرداری است و بهترین روش آنلاین پرداخت کرایه تاکسی است.

وی وجود ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه تاکسی فرسوده از کل ۵ هزار و ۷۰۰ تاکسی در سطح شهر قم را مورد توجه قرار داد و گفت: در سال‌های اخیر کاری در زمینه نوسازی این تاکسی‌ها صورت نگرفته که باید در سطح کشور بسترسازی برای آن صورت گیرد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه

وب گردی