سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس سازمان بسیج اصناف کشور:

۴۰۰ گروه جهادی تخصصی بسیج اصناف در کشور خدمت رسانی می‌کنند

رئیس سازمان بسیج اصناف کشور از خدمت‌رسانی ۴۰۰ گروه جهادی تخصصی بسیج اصناف در کشور خبرداد.

غلامرضا حسن پور

به گزارش خبرگزاری موج قم، غلامرضا حسن پور رئیس سازمان بسیج اصناف کشور در حاشیه آئین امضای تفاهمنامه خدمت رسانی قرارگاه محرومیت زدایی سپاه و سازمان بسیج اصناف کشور در روستای باغ نو دهستان قمرود، در جمع خبرنگاران در قم گفت: شان حضور ما خدمتگذاری به مردم است و به همین جهت سازمان بسیج اصناف کشور گروه های جهادی تخصصی را به منظور خدمتگزاری به مردم در روستا هاو مناطق کم برخوردار راه اندازی کرده است.

وی افزود : نزدیک به ۶۰ رسته خدمت رسانی در  گروه های جهادی راه اندازی شده و  اکنون ۴۰۰ گروه جهادی تخصصی در کشور فعالیت می کنند.

حسن پور ادامه داد: امروز در روستای باغ نو دهستان قمروداستان قم ،تفاهم نامه ای به جهت گسترش فعالیت ها و خدمت رسانی به همه مردم امضاء شد.

وی تصریح کرد: ما گروه های جهادی را بیشتر در مباحث عمرانی می‌ شناسیم اما گروه های جهادی تخصصی می توانند در بیشتر کارها به مردم کمک کرده و بهترین کار آنها بحث اشتغال زایی در روستاها و عرضه محصولات آنان در بازار است‌‌‌.

رئیس سازمان بسیج اصناف کشور خاطر نشان کرد: اردوهای جهادی تخصصی بسیج اصناف می تواند بخشی از محرومیت ها را جبران کند و به مردم خدمت رسانی کند و این بستری که در بسیج به عنوان نیروهای مردمی است، باید به کار گیری شود و اینکه این طرح در قم شروع به کار شده است نشان دهنده این است که مردم قم در صحنه حاضر هستند و روحیه جهادی دارند.

حسنپور بیان کرد: بحث اشتغال زایی و مشاغل روستایی به ویژه ایجاد بازار آن را باید مورد توجه قرار داد و به همین جهت بحث مهارت افزایی،  عرضه محصولات تولید شده  به بازار و  راه اندازی کارگاه های کوچک در روستاها را در اولویت اجرا قرار دهیم چراکه در روستاها  وسعت زمین بسیار است و میتواند کمبود هایی که در شهر ها است را جبران کند.

وی در پایان گفت: یکی از بندهای این قرارداد این است که این مسیر را ادامه دهیم و  ۴۰۰ گروه جهادی را  به هزار  گروه برسانیم و با مستند سازی این ظرفیت بی نظیر را به مردم نشان داده و امیدواری را در آنان ایجاد کنیم تا این نهضت خدمت رسانی در سطح کشور ایجاد شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر