سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

اقامه نماز عید فطر در بقاع شاخص متبرک قم

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه استان قم از اقامه نماز عید فطر در بقاع شاخص متبرک قم خبرداد.

نماز عید سعید فطر در دانشگاه تهران

به گزارش خبرگزاری موج قم، حجت‌الاسلام عطاءالله جباری اظهار کرد: رمضان ماه خدا و فرصتی برای تمرین بندگی اوست و این ظرفیت را به انسان می‌بخشد که بتواند با کسب فیوضات معنوی، در تمام طول سال این خلوص و خضوع را تداوم بخشد و از برکات رمضان در همه روزهای عمر بهره‌مند شود.

وی افزود: نماز عید فطر در حقیقت شکرانه‌ این فرصت نورانی و مهمانی الهی است، مسلمانان با اقامه نماز عید سعید فطر، جشن بندگی و معنویت را به پا می‌دارند و با شور و حالی وصف‌ناپذیر و با امید به بخشش گناهان در ماه رمضان، گام در ادامه مسیر زندگی می‌نهند.

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه قم با بیان اینکه امسال و به خاطر شیوع کرونا، محدودیت‌های فراوانی برای برگزاری مراسم مذهبی و دینی در بقاع متبرک سراسر کشور اعمال شد خاطرنشان کرد: با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، مقرر شده است نماز عید فطر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بقاع متبرک و دیگر مراکز مذهبی اقامه شود.

وی ادامه داد: بر این اساس بقاع متبرک شاخص استان قم هم میزبان نمازگزارانی هستند که برای اقامه نماز عید فطر به این اماکن مراجعه می‌کنند.

جباری با بیان اینکه نماز عید فطر در فضای باز بقاع متبرک اقامه می‌شود عنوان کرد: استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی هم امری ضروری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: تداوم فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و قرآنی بقاع متبرک بعد از ماه رمضان هم بستگی به اعلام و مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا خواهد داشت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه