سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

پیام تسلیت آیت الله اعرافی به مناسبت درگذشت حاج محمد عرب

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با صدور پیامی درگذشت حاج محمد عرب را تسلیت گفت.

علیرضا اعرافی

به گزارش خبرگزاری موج قم، متن پیام آیت الله اعرافی به شرح زیر است:

درگذشت مرحوم آقای حاج محمد عرب والد ماجد شهید مایه تاسف شدید شد، آن فقید سعید از پیشگامان نهضت و انقلاب اسلامی و از عناصر خدوم نظام اسلامی و فعال در عرصه های مدیریتی در سطح کشور و بین الملل و در خدمت به مردم شریف قم بود و در ایام سوگواری سالار شهیدان (ع) به دیار ابدی ولقای الهی پیوست.

پیام ادامه یافته است: فقدان آن مرحوم را به جناب آقای مهندس عرب و همسر گرامی و فرزندان ارجمند و همه بازماندگان محترم و دوستان وی تسلیت عرض می کنم و علو درجات آن شخصیت گرانقدر وحشر با اولیای الهی و شهدای اسلام و فرزند شهیدش و شکیبایی و پاداش نیک الهی را برای بازماندگان محترم از خداوند مهربان خواستارم. 

محمد عرب دیپلمات سابق و فعال سیاسی و نخستین معاون وزیر امور خارجه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شب گذشته دارفانی را وداع گفت.

عرب، از سال ۱۳۴۰ وارد عرصه مبارزه های سیاسی نهضت اسلامی شد، وی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به شهر قم رفت و همانجا ساکن شد.

بعد از مدتی به عضویت حزب جمهوری اسلامی درآمد و مسئولیت آموزش نظامی سپاه قم را برعهده گرفت.  کمی بعد به عنوان شهردار این شهر منصوب شد و بعد از فرمان امام راحل به تشکیل شورای شهر در اردبیهشت سال ۵۸ به عضویت شورای شهر قم درآمد.

وی پس از فاجعه ۷ تیر سال ۱۳۶۰ معاون علی اکبر ولایتی، وزارت امور خارجه شد. وی نخستین معاون وزیر امور خارجه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود. تا سال ۶۴ در این پُست ماند.

وی نخستین معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ریاست حجت الاسلام تسخیری بود. بعد از این دوره  از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در دبی را برعهده داشت.

بعد از بازگشت از دبی ریاست مجمع جهانی اهل البیت را در قم برعهده گرفت و به عضویت حزب موتلفه اسلامی درآمد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر