سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم خبر داد؛

بهره‌برداری از ۱۲ پروژه برق همزمان با هفته دولت

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم گفت: از ۱۲ پروژه شرکت توزیع برق استان با اعتباری بالغ‌بر ۵۰ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

شبکه برق

به گزارش خبرگزاری موج قم، مهدی آهنین پنجه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم در گفت وگویی ضمن گرامیداشت هفته دولت گفت: همزمان با این هفته طرح‌های شرکت برق قم در زمینه تأمین برق، بهینه‌سازی، توسعه و احداث شبکه برق شهری و روستایی با اعتباری بالغ‌بر ۵۰ میلیارد ریال افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: راه‌اندازی سیستم اتوماسیون شبکه توزیع، راه‌اندازی و ارتقا مرکز کنترل شبکه به منظور کاهش مدت زمان خاموشی‌ها و مدیریت بهینه تجهیزات شبکه، تأمین روشنایی خیابان فراشاهی و تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در محله فرهنگیان نیز از جمله این طرح‌ها است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم بیان کرد: کاهش و تعدیل بار شبکه و رفع ضعف ولتاژ در محدوده خیابان معارف‌وند و تعویض پایه‌های فرسوده و نوسازی شبکه در محدوده بلوار نواب و حاجی‌زاده از دیگر طرح‌هایی است که در هفته دولت به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به برنامه شرکت توزیع نیروی برق استان به منظور تبدیل سیم به کابل خودنگهدار به منظور جلوگیری از سرقت و خسارت به مشترکان، گفت: در همین راستا عملیات تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در روستای وشنوه از توابع بخش کهک به طول ۵.۵ کیلومتر و با اعتباری بالغ‌بر ۹ میلیارد ریال تا پایان ماه جاری به اتمام خواهد رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر