سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم:

احیای امر به معروف نیازمند استفاده از ظرفیت های آموزشی است

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: در باب امر به معروف و نهی از منکر و احیا این فریضه الهی در جامعه، استفاده از ظرفیت های آموزشی و تبلیغی جزو برنامه های اصلی ماست.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم

به گزارش خبرگزاری موج از قم، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم در دیدار اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم با امام جمعه قم گفت: در باب امر به معروف و نهی از منکر و احیا این فریضه الهی در جامعه، استفاده از ظرفیت های آموزشی و تبلیغی جزو برنامه های اصلی این سازمان است و تلاش می شود به نحو احسن این ظرفیت ها و قابلیت ها به خدمت گرفته شود.

وی افزود: در این خصوص، جلسات متعدد توجیحی با مبلغین اعزامی به سطح کشور و همچنین روحانیون مستقر برگزار شده است.

حجت الاسلام عباس اسکندری خاطر نشان کرد: تعامل با هیئات مذهبی سطح شهر در راستای احیا امر به معروف و نهی از منکر و توجه جدی و کافی در مراسمات مذهبی به این فریضه مهم الهی نیز به صورت مستمر در حال انجام است.

وی در ادامه اظهار داشت: برگزاری دوره های آموزشی در هفته امر به معروف و نهی از منکر از دیگر برنامه های تبلیغات اسلامی است که در مرداد ماه انجام خواهد شد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی قم در پایان گفت: استفاده از ظرفیت های دستگاه های دولتی در اشاعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر امری ضروری است که این سازمان تلاش می کند این مساله را هر چه زودتر به مرحله عمل برساند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه