سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس سازمان میراث فرهنگی:

سه‌گانه گردشگری سلامت، طبیعت و زیارت محور توسعه استان قم

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: محورهای سه گانه گردشگری زیارت، گردشگری سلامت و طبیعت گردی موجب توسعه گردشگری و به تبع آن توسعه استان قم را موجب می شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی

به‌ گزارش خبرگزاری موج از قم، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم در سال ۱۳۹۶ که در سالن امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد گفت: در سال ۹۵ گفتمان اقتصاد مقامتی و هماهنگی‌های بین‌دستگاهی انجام شد  و در سال ۹۶ باید مشخص کنیم که این جهت‌گیری‌ها چه میزان می تواند تولید و اشتغال ایجاد می کند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در ابتدای سال ۹۶ مسیر حرکت اقتصاد مقاومتی را  مشخص کردند، گفت:  کاهش تصدی‌گری دولت، و استفاده از ظرفیت های بخش  خصوصی، خروج از رکود اقتصادی و رونق کسب و کار  را سبب می شود و  دولت باید تسهیل‌گری کند و در این زمینه شناسایی ظرفیت های هر استان امری ضروری است.

زهرا احمدی‌پور ادامه داد: ظرفیت های استان قم عبارتند از توسعه گردشگری، توسعه صنعت و معدن، آی‌تی و انرژی‌های نو، و باید مشخص شود کدام محور از بخش گردشگری باید مدنظر قرار گیرد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: باید بپذیریم که در استان قم اقامت گردشگران به اندازه سایر استان ها نیست لذا با محور قرار دادن سه گانه گردشگری زیارت، گردشگری سلامت و طبیعت گردی دستاوردهای بهتری خواهیم داشت.

وی افزود: باید ظرفیت های گردشگری استان قم را با تبلیغات وسیع، چاپ بروشور و ساخت فیلم های کوتاه معرفی کنیم، در تمام رستوران ها و مجتمع های گردشگری جذابیت های قم را به مسافران معرفی کنیم تا از این رهگذر به ماندگاری مسافر در قم کمک کنیم.

احمدی‌پور تاکید کرد: این‌که نتوانسته‌ایم از ظرفیت‌های گردشگری به نحو مطلوب استفاده کنیم ، علاوه بر توسعه نیافتن زیرساخت‌ها این است که برای هیچ‌کدام از پرونده‌های ثبتی ملی ، پیوست گردشگری تعریف نکرده‌ایم و این مشکلی است که در سازمان میراث فرهنگی هم مغفول مانده است.

وی با بیان این که چهاردرصد گردشگران کشورها را گردشگران خارجی تشکیل می دهند و ۹۶درصد گردشگران داخلی هستند، گفت: باید گردشگری داخلی را توسعه دهیم و برای آن برنامه ریزی کنیم.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: راه اندازی موزه و تقویت تیمچه بازار بزرگ قم موجب توسعه گردشگری داخلی استان می شود و در این زمینه سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آمادگی همکاری با استان قم می باشد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر