در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید عنوان شد:

ارائه ۲۶۱۳ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به ۳۲۶ واحد صنعتی و کشاورزی در سال ۹۵

استاندار قم ضمن قدردانی از تلاش مسئولان در زمینه ارائه ۲۶۱۳ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به ۳۲۶ واحد صنعتی و کشاورزی در سال ۹۵، خواستار حمایت بیش از پیش بانک ها از تولید و اشتغال در سال جاری شد.

استاندار-2

به گزارش خبرگزاری موج از قم، استاندار قم در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قم که در سالن امام جواد (ع) استانداری برگزار شد طی سخنانی ضمن تبریک روز کارگر، با اشاره اهتمام دولت تدبیر و امید نسبت به حل مشکلات داخلی از جمله اشتغال و تولید اظهار داشت: کمک به واحدهای صنعتی غیرفعال و نیمه فعال از آغاز دولت در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به ارائه ی ۲۶۱۳ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید تنها در سال ۹۵ افزود: نتیجه ی عملکرد دولت در زمینه ی رونق تولید در سالهای آتی عیان تر خواهد شد.

سید مهدی صادقی با بیان اینکه بانک های دولتی مشارکت خوبی در راستای تحقق اهداف دولت در زمینه ی رونق تولید داشته اند خاطرنشان کرد: بانک های خصوصی نیز بایستی حضور جدی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی داشته باشند.

وی همچنین با اشاره به برگزاری همایش بحران دریاچه نمک اظهار داشت: کمیته دائمی در راستای مقابله با بحران ریزگردها با محوریت محیط زیست تشکیل شده است.

استاندار قم خاطرنشان کرد: در بحث های توسعه ای حفظ محیط زیست از اهمیت ویژه ای برخوردار است و بایستی ضمن درنظر گرفتن شرایط زیست محیطی استان تعامل لازم برای توسعه ی اقتصادی صورت بگیرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر