سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود

سرانه فضای آموزشی اردبیل تا پایان امسال به متوسط کشوری می‌رسد

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل از تحویل ۳۰۰ کلاس درس جدید به آموزش و پرورش استان در سال جاری خبر داد و گفت: با اجرای پروژه‌های مدرسه‌سازی، سرانه فضای آموزشی اردبیل تا پایان امسال به متوسط کشوری ۵.۳۳ مترمربع خواهد رسید.

مدیر کل نوسازی مدارس
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، امیر لامعی‌جوان، در بازدید از دفتر خبرگزاری موج در اردبیل با قدردانی از همراهی خبرنگاران در انعکاس رویدادهای حوزه مدرسه‌سازی و نهضت توسعه عدالت آموزشی، اظهار کرد: توسعه فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی با جدیت در استان دنبال می‌شود و تلاش داریم با استفاده از ظرفیت‌های موجود، گام‌های مؤثری در مسیر تحقق عدالت آموزشی برداریم.

وی افزود: در دولت چهاردهم، نهضت توسعه عدالت آموزشی، پرورشی و ورزشی به عنوان یک حرکت ملی مورد توجه قرار گرفته و با پیگیری‌های رئیس‌جمهور، مشارکت مردم و خیرین در اجرای پروژه‌های مدرسه‌سازی افزایش یافته است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل ادامه داد: در سفر اخیر وزیر آموزش و پرورش، رشد ۱۲ پله‌ای استان اردبیل در حوزه توسعه فضاهای آموزشی و مشارکت خیرین اعلام شد که این موضوع نشان‌دهنده روند رو به رشد فعالیت‌های استان در حوزه مدرسه‌سازی است.

لامعی‌جوان با اشاره به افزایش سه برابری تعداد کلاس‌های درس تحویلی در سال جاری تصریح کرد: در سال‌های گذشته به طور متوسط سالانه ۱۰۰ تا ۱۱۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش استان می‌شد، اما امسال برنامه‌ریزی شده است ۳۰۰ کلاس درس جدید تحویل آموزش و پرورش شود.

وی خاطرنشان کرد: در کنار ساخت و توسعه مدارس، تأمین تجهیزات و امکانات آموزشی و هوشمندسازی کلاس‌های درس نیز از برنامه‌های مهم اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان است و تلاش می‌کنیم کیفیت فضاهای آموزشی نیز همزمان با افزایش سرانه ارتقا یابد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل با قدردانی از مشارکت خیرین، بانک‌ها و نهادهای انقلابی در قالب مسئولیت اجتماعی در امر مدرسه‌سازی گفت: مشارکت این مجموعه‌ها نقش مهمی در توسعه فضاهای آموزشی استان داشته و در نتیجه اقدامات انجام‌شده، مدارس کانکسی و سنگی ناایمن در سطح استان تا حد زیادی برچیده شده‌اند.

لامعی‌جوان با تأکید بر توزیع متوازن پروژه‌های مدرسه‌سازی در مناطق مختلف استان بیان کرد: تلاش می‌کنیم پروژه‌های آموزشی متناسب با نیاز مناطق و با رعایت پراکنش مناسب اجرا شود تا دسترسی دانش‌آموزان مناطق مختلف استان به فضاهای آموزشی استاندارد و ایمن افزایش یابد.

وی اضافه کرد: با اجرای پروژه‌های در دست اقدام، سرانه فضای آموزشی استان اردبیل تا پایان امسال به متوسط کشوری یعنی ۵.۳۳ مترمربع خواهد رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل در پایان گفت: هدف‌گذاری ما این است که در پایان برنامه هفتم توسعه، سرانه فضای آموزشی استان به ۶.۱ مترمربع برسد و برای تحقق این هدف، روند مدرسه‌سازی و توسعه فضاهای آموزشی با جدیت ادامه خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه