سرخط خبرها
  • کاظمی: اجازه نمی‌دهیم شرایط جنگی آموزش کشور را مختل کند
  • اولین آلبوم موسیقی تئاتر منتشر شد
  • تشکیل ۵۹ پرونده قضائی برای مدیران شرکت‌های تراستی
  • شجاعی: ادامه کار با قلعه‌نویی قطعی نیست؛ هفته آینده تصمیم می‌گیریم
  • ‍ هما پروازهای اربعین به نجف را از ۱۴ ایستگاه کشور انجام می‌دهد
  • بازگشایی مجلس پس از ۵ ماه: دستورکار با شرایط جنگی همخوان نیست
  • وزیر ارشاد: ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان به هنرمندان پرداخت می‌شود
  • ثبت‌نام آزمون دانشگاه ادیان تمدید شد
  • پاداش ۳۰۰ میلیون تومانی برای افشای ماینرهای غیرمجاز
  • کمیته ویژه وزارت نیرو برای آینده اجتماعی آب و برق
  • بازگشت ۴۴ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال
  • پرداخت غرامت‌های تأییدشده کشاورزان هفتگی شد
  • قطار خرمشهر ـ شلمچه برای اربعینی‌ها به حرکت درآمد
  • بازگشت ستاره آلبانیایی به استقلال با جیب پر
  • ولاگ افتتاح زیرگذر میدان سپاه تهران و اهدای خودرو
  • ایران صاحب مگا ترمینال فرودگاهی می‌شود
  • قتل ۲ سالمند به دست پرستار خدماتی/ اعتراف پس از دیدن تصاویر دوربین
  • احمدی: بیرانوند سرباز شود، وارد مذاکره می‌شویم/ از حسینی شکایت می‌کنیم
  • قالیباف: اکبر عبدی حلاوت هنر اصیل را به خانه‌ها آورد
  • مهاجرانی گرانی بنزین را رد کرد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت و گو با خبرگزاری موج :

برنامه جدیدی برای حجاب در دستور کار نیست؛ مصوبات گذشته ملاک اجراست

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه سیاست جدیدی در حوزه عفاف و حجاب تدوین نشده است، گفت: تمامی اقدامات دستگاه‌های مسئول بر اساس مصوبات و سیاست‌های پیشین شورای عالی انقلاب فرهنگی دنبال می‌شود و رویکرد اصلی نیز همچنان فرهنگی، آموزشی و اقناعی است.

حجت الاسلام خسروپناه

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت و گو با خبرگزاری موج اردبیل با بیان اینکه در حال حاضر برنامه تازه‌ای در حوزه عفاف و حجاب وجود ندارد، اظهار کرد: مصوبات و سیاست‌هایی که طی سال‌های گذشته در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده و به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ شده، همچنان مبنای اجرای برنامه‌هاست.

وی با اشاره به تجربه‌های فرهنگی سال‌های اخیر افزود: در حوزه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، الگوها و تجربه‌های موفقی در بخش‌های مختلف کشور شکل گرفته که اکنون تلاش می‌شود این ظرفیت‌ها گسترش یافته و از توان فعالان و مجموعه‌های فرهنگی برای توسعه این الگوهای موفق استفاده شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رویکرد اصلی در این حوزه را فرهنگی و تربیتی دانست و تصریح کرد: مسائل مرتبط با فرهنگ عمومی باید با بهره‌گیری از روش‌های اقناعی، آموزشی و فرهنگی دنبال شود و دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی نقش مهمی در تعمیق باورهای دینی و فرهنگی جامعه بر عهده دارند.

خسروپناه در عین حال خاطرنشان کرد: در مواردی که برخی رفتارها دارای ابعاد امنیتی باشد، رسیدگی به آن در چارچوب وظایف قانونی نهادهای امنیتی و انتظامی انجام خواهد شد.

وی همچنین با تأکید بر جایگاه نظام آموزشی در نهادینه‌سازی فرهنگ عفاف و حجاب گفت: مدارس یکی از مهم‌ترین بسترهای اجرای برنامه‌های فرهنگی هستند و اجرای صحیح برنامه‌های پیش‌بینی‌شده می‌تواند به افزایش شناخت دانش‌آموزان، به‌ویژه دختران، نسبت به فلسفه و کارکردهای حجاب منجر شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان تأکید کرد: هدف از اقدامات فرهنگی، تقویت شناخت و باورهای دینی در جامعه است و هرچه این برنامه‌ها با برنامه‌ریزی دقیق‌تر، استفاده از تجربه‌های موفق و مشارکت فعال دستگاه‌های مسئول اجرا شود، دستیابی به نتایج مطلوب در حوزه فرهنگ عمومی نیز تسهیل خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه