سرخط خبرها
  • صدور کیفرخواست متهمان پرونده زمین‌خواری و کلاهبرداری میلیاردی از طریق جعل اسناد
  • پرداخت ماهیانه ۲۰ میلیون تومان به رتبه‌های برتر کنکور
  • وجود بیش از ۱۵ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل استثنایی
  • وزیر ارتباطات: پایداری شبکه در شرایط جنگی، حاصل توان متخصصان داخلی است
  • پایان کار نوجوانان هندبال ایران با کسب سهمیه جهانی و مقام چهارم آسیا
  • تیراندازی در فیروزآباد و مجروح شدن ۳ نفر
  • تکذیب ادعای حمله مسلحانه به روستای دری مریوان
  • ۱۰ صیاد گمشده بندرلنگه‌ای در ابوظبی هستند
  • لیونل مسی از تیم ملی فوتبال آرژانتین خداحافظی کرد
  • سردار نقدی: بیش‌از ۹۰ درصد موشک‌های ما در دسترس هستند
  • سهمیه بنزین خودروهای شخصی ۲ استان مرزی به ۱۶۰ لیتر رسید

شرایط تبدیل آرای تخریب ماده ۱۰۰ به جریمه فراهم شد

شهردار اردبیل گفت: در راستای اجرای مصوبه اخیر وزارت کشور، زمینه تبدیل آرای قطعی تخریب ماده ۱۰۰ به جریمه نقدی را فراهم کرد.

شهردار اردبیل
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، محمود صفری، شهردار اردبیل، جلسه‌ راهکارهای عملیاتی برای رسیدگی مجدد به آرای قطعی تخریب ماده ۱۰۰  که با حضور خدادادی معاون قضائی رئیس‌کل دادگستری، سبحانی معاون امور عمرانی استاندار، محمود صفری شهردار و  رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل  برگزار شد، با اشاره به مجوز صادره از سوی وزارت کشور اظهار کرد:  در راستای اجرای مصوبه مذکور، با هماهنگی معاونت محترم امور عمرانی استانداری و شورای اسلامی شهر اردبیل، امکان تبدیل رای قطعی تخریب به جریمه نقدی برای ساختمان‌هایی که در محدوده شهری بوده و اصول سه‌گانه شهرسازی، فنی و بهداشتی را رعایت کرده و استحکام بنای آن‌ها مورد تأیید مراجع ذی‌صلاح باشد، فراهم شده‌است.

وی با بیان اینکه این طرح شامل مواردی نظیر تجاوز به معابر عمومی و تغییر کاربری غیرمجاز باغات و فضای سبز نمی‌شود، تصریح کرد: مالکان محترم می‌توانند با مراجعه به شهرداری‌های مناطق پنج‌گانه، درخواست خود را ثبت کنند؛ در راستای تسهیل شرایط، پرداخت عوارض و جرایم به صورت ۴۰ درصد نقد و مابقی طی اقساط تا پایان سال ۱۴۰۵ پیش‌بینی شده است.

حمایت دستگاه قضایی از تعیین تکلیف پرونده‌های بلاتکلیف

در ادامه این روند، خدادادی، معاون قضایی رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل، با تأکید بر ضرورت حل مشکلات دیرینه پرونده‌های ساختمانی، گفت: در استان اردبیل بیش از ۵ هزار پرونده از آرای کمیسیون ماده ۱۰۰ وجود دارد که حکم تخریب قطعی برای آن‌ها صادر شده، اما به دلایل مختلف قابلیت اجرا نیافته‌اندوی با اشاره به مصوبه اخیر شورای امنیت ملی برای ساماندهی این وضعیت، افزود: با توجه به اینکه این حجم از پرونده‌های اجرا‌نشده، علاوه بر ایجاد بلاتکلیفی برای شهروندان، چالش‌هایی را نیز در مدیریت شهری ایجاد کرده بود، این موضوع در مراجع ذی‌ربط مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه