۹ طرح گردشگری با سرمایهگذاری ۴۹ هزار میلیارد ریالی در اردبیل تأیید شد
معاون سرمایهگذاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل از بررسی ۱۱ طرح گردشگری در چهارمین جلسه کمیته فنی سرمایهگذاری خبر داد و گفت: با اجرای ۹ طرح موافقت شد که در صورت تحقق، بیش از ۴۹ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری و اشتغالزایی برای ۲۸۷ نفر را به دنبال خواهد داشت.
، نگار سریعالاطلاق، معاون سرمایهگذاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل، اظهار کرد: چهارمین جلسه کمیته فنی سرمایهگذاری استان با حضور اعضای کمیته برگزار شد و در این نشست ۱۱ طرح گردشگری مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: پس از بررسی پروندهها، اعضای کمیته با اجرای ۹ طرح موافقت کردند، یک طرح به دلیل نداشتن شرایط لازم مورد تأیید قرار نگرفت و بررسی یک طرح دیگر نیز به منظور رفع نواقص به جلسه آینده موکول شد.
معاون سرمایهگذاری ادارهکل میراثفرهنگی استان اردبیل با اشاره به تنوع طرحهای مطرحشده در این جلسه گفت: دو هتل پنجستاره، سه مجتمع گردشگری، دو سفرهخانه سنتی، یک متل، یک واحد بومگردی، یک واحد پذیرایی و یک مرکز سرگرمی و تفریحی از جمله طرحهای بررسیشده بودند که در شهرستانهای اردبیل، مشگینشهر، کوثر و سرعین متقاضی سرمایهگذاری دارند.
سریعالاطلاق با بیان اینکه جلسات کمیته فنی سرمایهگذاری بهصورت مستمر برای بررسی درخواستهای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری برگزار میشود، تصریح کرد: برای طرحهای بررسیشده در این جلسه بیش از ۴۹ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری پیشبینی شده است که در صورت اجرا، زمینه اشتغال مستقیم ۲۸۷ نفر را فراهم خواهد کرد.
ارسال نظر