سرخط خبرها
  • کاظمی: اجازه نمی‌دهیم شرایط جنگی آموزش کشور را مختل کند
  • اولین آلبوم موسیقی تئاتر منتشر شد
  • تشکیل ۵۹ پرونده قضائی برای مدیران شرکت‌های تراستی
  • شجاعی: ادامه کار با قلعه‌نویی قطعی نیست؛ هفته آینده تصمیم می‌گیریم
  • ‍ هما پروازهای اربعین به نجف را از ۱۴ ایستگاه کشور انجام می‌دهد
  • بازگشایی مجلس پس از ۵ ماه: دستورکار با شرایط جنگی همخوان نیست
  • وزیر ارشاد: ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان به هنرمندان پرداخت می‌شود
  • ثبت‌نام آزمون دانشگاه ادیان تمدید شد
  • پاداش ۳۰۰ میلیون تومانی برای افشای ماینرهای غیرمجاز
  • کمیته ویژه وزارت نیرو برای آینده اجتماعی آب و برق
  • بازگشت ۴۴ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال
  • پرداخت غرامت‌های تأییدشده کشاورزان هفتگی شد
  • قطار خرمشهر ـ شلمچه برای اربعینی‌ها به حرکت درآمد
  • بازگشت ستاره آلبانیایی به استقلال با جیب پر
  • ولاگ افتتاح زیرگذر میدان سپاه تهران و اهدای خودرو
  • ایران صاحب مگا ترمینال فرودگاهی می‌شود
  • قتل ۲ سالمند به دست پرستار خدماتی/ اعتراف پس از دیدن تصاویر دوربین
  • احمدی: بیرانوند سرباز شود، وارد مذاکره می‌شویم/ از حسینی شکایت می‌کنیم
  • قالیباف: اکبر عبدی حلاوت هنر اصیل را به خانه‌ها آورد
  • مهاجرانی گرانی بنزین را رد کرد

آیت‌الله عاملی در جشنواره ملی کوچ عشایر:

عشایر قطب اصلی تولید، اقتدار و ثروت‌آفرینی کشور هستند/محصولات به صورت خام از استان خارج نشود

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل در جشنواره ملی کوچ عشایر، با تجلیل از نقش بی‌بدیل این قشر در اعتلای کشور، عشایر را نه تنها به عنوان نماد کوچ و حرکت، بلکه به عنوان اصلی‌ترین ولی‌نعمتان انقلاب اسلامی معرفی کرد.

امام جمعه اردبیل در جشنواره کوچ عشایر
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، آیت‌الله سید حسن عاملی،  با اشاره به جایگاه راهبردی عشایر در اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: عشایر جنوب و منطقه دشت مغان، ستون فقرات امنیت غذایی و نماد روحیه حماسی و عرق ملی هستند. این قشر نجیب، همواره در خط مقدم دفاع از ارزش‌ها بوده‌اند؛ چنان‌که در حافظه تاریخی ملت ایران ثبت است که نخستین پیشنهاددهندگان تولید موشک و پشتیبانان جنگ، با ایثار اموال خود همچون اهدای دام‌هایشان، نقش‌آفرینی کردند.

امام‌جمعه اردبیل با تأکید بر اینکه «ثروت ملی» در گرو حمایت از این جامعه است، افزود: امروز دشت مغان به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین قطب‌های کشاورزی کشور مطرح است. وجود بزرگ‌ترین و مدرن‌ترین گلخانه خاورمیانه در این منطقه با سرمایه‌گذاری‌های عظیم و کاملاً مکانیزه، نشان‌دهنده ظرفیت بالای تولید ثروت است که محصولات آن تماماً صادرات‌محور می‌باشد.

آیت‌الله عاملی با انتقاد از خروج مواد خام از استان تأکید کرد: نباید اجازه داد محصولات خام به‌راحتی از استان خارج شود. اکنون بیش از ۷۰۰ شرکت اقتصادی آماده مراودات و همکاری با کارآفرینان این حوزه هستند و ضرورت دارد ریاست محترم سازمان امور عشایر با حضور در این مناطق و مشاهده میدانی این ظرفیت‌ها، برای توسعه سرمایه‌گذاری‌های زیربنایی اهتمام ویژه ورزد.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود، موضوع مالکیت اراضی را مورد تأکید قرار داد و خطاب به دستگاه‌های مسئول و محاکم قضایی تصریح کرد: عزت ایران در گرو عزت عشایر است.

 وی خواستار آن شد که در دعاوی و تصمیم‌گیری‌های کلان، مبنای عمل بر احقاق حق و مالکیت عشایر گذاشته شود.

آیت‌الله عاملی، جشنواره کوچ عشایر را مانور قدرت و تجدید بیعت این جامعه با رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: هر طوفانی هم که بوزد، عشایر ثابت‌قدم و استوار در صحنه باقی خواهند ماند. 

وی با اشاره به خدمات نظام در تأمین زیرساخت‌هایی همچون آب، برق و گاز برای عشایر، یادآور شد که این امکانات زیربنای تولید اقتدار ملی است؛ چرا که تولید در هر هکتار از این اراضی، نه تنها امنیت غذایی را تأمین می‌کند، بلکه با گردش مالی میلیاردی، یکی از بالاترین نرخ‌های بازدهی اقتصادی را برای کشور به همراه دارد.

در پایان این مراسم، امام‌جمعه اردبیل بر لزوم نگاه ویژه دولت به ظرفیت‌های اقتصادی عشایر تأکید کرد و از مسئولین خواست تا با ایجاد تسهیلات بیشتر، بستر حضور حداکثری عشایر در عرصه‌های اقتصادی و صادراتی را بیش از پیش فراهم نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه