سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل:

۹۸ درصد دانش‌آموزان استان از سامانه شاد استفاده می‌کنند/ کمبود معلم نخواهیم داشت

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از استفاده ۹۸ درصدی دانش‌آموزان استان از سامانه آموزشی شاد خبر داد و اطمینان خاطر داد که امسال کمبودی از نظر نیروی معلم وجود نخواهد داشت.

برنامه شاد
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

،سید اردشیر رشیدی آل هاشم در مراسم گرامیداشت روز معلم‌  با اشاره به فعالیت ۱۹ هزار و ۳۰۰ نفر از معلمان در مراکز شهری و روستایی استان، اظهار داشت: در مقطع ابتدایی هیچ مشکلی بابت تأمین نیرو نخواهیم داشت و در دوره اول متوسطه نیز با پیش‌بینی حدود ۱۵ هزار ساعت اضافه تدریس، از نیروهای شاغل و بازنشسته برای جبران کمبود احتمالی استفاده خواهیم کرد.

وی افزود: امتحانات دوره اول متوسطه از پایه هفتم تا دهم به صورت داخلی برگزار خواهد شد و در مقطع ابتدایی نیز ارزشیابی به شیوه توصیفی انجام می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل در خصوص دسترسی دانش‌آموزان به شبکه شاد بیان کرد: بر اساس اطلس دسترسی، ۹۸ درصد دانش‌آموزان استان از این سامانه بهره می‌برند و برای آن دسته از دانش‌آموزانی که به دلیل نبود اینترنت یا زیرساخت‌های لازم امکان دسترسی ندارند، آموزش از طریق بسته‌های آفلاین و درسنامه‌ها جبران خواهد شد.

آل هاشم همچنین از برگزاری آئین‌های ویژه هفته معلم، از جمله حضور معلمان در موکب‌های فرهنگی خبر داد و گفت: در سراسر استان ۲۲ موکب فرهنگی دایر شده است که توسط همکاران و دانش‌آموزان مدیریت می‌شوند و در هفته معلم امسال برنامه‌های خاصی برای جامعه فرهنگیان در این موکب‌ها اجرا خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه