ذخیره کالاهای اساسی در استان ۳۰ تا ۷۰ درصد افزایش یافت/ ارتقای نرخ تورم خوراکی از رتبه ۲۸ به ۱۳

استاندار اردبیل از افزایش میزان تامین و ذخیره سازی کالاهای اساسی از ۳۰ تا ۷۰ درصد در استان خبر داد.

استاندار اردبیل مسعود امای یگانه
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

 ،مسعود امامی یگانه در حاشیه جلسه قرارگاه اقتصادی استان اظهار کرد: ۱۴ هزار تن اقلام اساسی مردم در این ایام در سطح استان توزیع شده است.

وی با بیان اینکه استان اردبیل ، جزو ۳ استان برتر کشور به لحاظ مسافر پذیری است، از ورود ۶۰۰ هزار مسافر به استان و انباشت وسایط نقلیه غیرعامل به میزنی بالغ بر ۱۲۰ هزار مورد خبر داد.

استاندار اردبیل با اشاره به نظارت مستمر بر بازار تصریح کرد: ۵ هزار و ۶۰۰ مورد نظارت و بازرسی بر قیمت مایحتاج مردم انجام شده و بازرسی ها به صورت مستمر ادامه دارد.

امامی یگانه اظهار کرد:بر اساس آمار مرکز آمار ایران ، استان اردبیل در خصوص نرخ تورم خوراکی از ۲۸ به ۱۳ رسیده که این موضوع نشانگر آرامش در بازار است. 

استاندار اردبیل در ادامه این جلسه از ۳ واحد تولیدی در شهرک صنعتی ۲ از جمله واحد تولید لوازم مطالعه ،اکتشاف و بهره برداری از معدن ، واحد ماشین سازی صادرات محور و واحد مونتاژ رایانه و لوازم جانبی بازدید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه