واگذاری ۹۸۰۰ فقره انشعاب آب و فاضلاب در استان اردبیل طی ۱۰ ماه گذشته
سرپرست مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل از واگذاری ۹۸۰۰ فقره انشعاب آب و فاضلاب در سطح استان طی ۱۰ ماهه سال جاری خبر داد.
، مرادجو با اعلام این خبر اظهار کرد: در این مدت، ۹۸۰۰ فقره انشعاب آب و فاضلاب به مشترکان واگذار شده که از این تعداد، ۴۵۹۲ فقره انشعاب آب شهری و ۳۲۵۸ فقره انشعاب فاضلاب شهری بوده است.
وی افزود: همچنین در مناطق روستایی استان نیز ۱۹۰۵ فقره انشعاب آب و فاضلاب واگذار شده که این اقدامات در راستای توسعه زیرساختها و ارتقای سطح خدماترسانی به شهروندان و روستاییان انجام گرفته است.
سرپرست مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل با تأکید بر نقش مهم اتصال به شبکه فاضلاب تصریح کرد: واگذاری انشعابات و اتصال به شبکه فاضلاب، تأثیر بسزایی در ارتقای بهداشت عمومی و بهبود کیفیت زندگی خانوارها دارد.
مرادجو با اشاره به اهمیت دفع بهداشتی فاضلاب گفت: جمعآوری و انتقال ایمن فاضلابهای خانگی، تجاری و صنعتی، از مهمترین دستاوردهای توسعه شبکه فاضلاب است که از نشت فاضلاب به محیط، آلودگی منابع آب آشامیدنی و گسترش عوامل بیماریزا جلوگیری میکند.
وی خاطرنشان کرد: هر انشعاب فاضلابی که واگذار و مورد بهرهبرداری قرار میگیرد، علاوه بر خدمترسانی به خانوارها، سرمایهگذاری مؤثری در جهت ارتقای سلامت عمومی، حفاظت از محیط زیست و مدیریت بهینه منابع آبی استان به شمار میرود.
مرادجو در پایان با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف آب اظهار داشت: آیندگان نیز در این منابع آبی سهم دارند و در شرایط کنونی، مدیریت مصرف بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد. طرحهای اضطراری تأمین آب در استان در حال اجراست و امیدواریم با همراهی شهروندان، بتوانیم از این نعمت الهی بهدرستی صیانت کنیم تا نسلهای آینده نیز از آب شرب سالم و بهداشتی بهرهمند شوند.
ارسال نظر