سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

تحقق رشد اقتصادی در گرو جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به رشد اقتصادی پیش‌بینی‌شده در برنامه هفتم توسعه برای بخش‌های کشاورزی، صنعت و گردشگری، تحقق این میزان رشد را در گرو جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی دانست.

رشد اقتصادی
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، بهروز خلیلی در نشست کارگروه جذب سرمایه‌گذاری استان اردبیل اظهار کرد: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی برای اجرای طرح‌های مهم و اثرگذار، توجه به جذب سرمایه‌گذار، تسهیل امور، تأمین زیرساخت‌ها، بهبود فضای کسب‌وکار و تأمین منابع مالی برای فعالیت سرمایه‌گذاران ضروری است.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری سفر رئیس‌جمهور شامل ۱۴ تفاهم‌نامه به ارزش ۴۶هزار میلیارد تومان و همچنین ۵۶ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با بیش از ۹۰ هزار میلیارد تومان در همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل، از آغاز عملیات اجرایی ۲۲ طرح با حجم سرمایه‌گذاری ۳۸هزار میلیارد تومان خبر داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با تأکید بر احساس مسؤولیت و مدیریت صحیح در صدور مجوزها، خواستار تسریع در فرآیندهای اداری و بهبود فضای کسب‌وکار شد.

خلیلی با بیان اینکه برای هر حوزه باید کیف سرمایه‌گذاری تهیه شود، ادامه داد: بسته‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف باید آماده و به متقاضیان ارائه شود.

وی با اشاره به سیاست دولت در تبدیل پروژه‌های عمرانی به طرح‌های اقتصادی گفت: دستگاه‌های اجرایی موظفند پروژه‌های عمرانی قابل واگذاری به بخش خصوصی را شناسایی و به‌عنوان فرصت‌های سرمایه‌گذاری معرفی کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه