English

امدادرسانی به ۲۵۵ نفر در پی ۹ حادثه برف و کولاک در استان اردبیل

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل از امدادرسانی به ۲۵۵ نفر در پی وقوع ۹ حادثه ناشی از برف و کولاک در محورهای مواصلاتی استان خبر داد.

برف و کولاک در لرستان
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، ایرج آقایی سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل گفت: در بازه زمانی ۹ تا ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۴، ۹ مورد حادثه جوی ناشی از بارش برف و کولاک در محورهای مختلف استان به وقوع پیوست که منجر به گرفتار شدن ۲۵۵ نفر از هم‌استانی‌ها شد.

وی افزود: تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر با به‌کارگیری ۱۳ دستگاه خودروی امدادی موفق به امدادرسانی به ۲۳۳ نفر و انتقال ۲۷ نفر به مناطق امن شدند.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل ادامه داد: در جریان این عملیات‌ها، ۸۴ دستگاه خودرو گرفتار در برف و کولاک رهاسازی و ۷ نفر نیز در پایگاه‌های امدادی اسکان داده شدند.

آقایی با اشاره به اعزام ۱۳ تیم امدادی متشکل از ۴۰ نیروی عملیاتی اظهار کرد: این تیم‌ها نسبت به توزیع اقلام زیستی و ارائه کمک‌های اولیه به حادثه‌دیدگان اقدام کردند.

وی با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای امدادی در شرایط جوی نامساعد تصریح کرد: جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل با تمام ظرفیت انسانی و تجهیزاتی خود، آماده پاسخ‌گویی سریع به حوادث احتمالی و خدمت‌رسانی به مردم است.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل در پایان از شهروندان خواست در صورت بروز شرایط اضطراری با شماره ۱۱۲ تماس گرفته و از انجام سفرهای غیرضروری در محورهای برفی و کوهستانی خودداری کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه