English

کشف اموال مسروقه ۴۰ میلیاردی از سارقان در نمین

فرمانده انتظامی شهرستان نمین از دستگیری ۳ سارق سابقه دار سیم و کابل برق در عملیات ماموران پلیس آگاهی این شهرستان و کشف اموال مسروقه ۴۰ میلیارد ریالی خبر داد.

طرح دستگیری سارقان و مالخران
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، سرهنگ علی رحمتی اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل برق در حوزه مرزبانی شهرستان "نمین"، بررسی موضوع با هدف کشف سرقت ها و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با انجام بررسی های تخصصی رد پای ۳ سارق سابقه دار در رابطه با سرقت های به وقوع پیوسته شناسایی که پس از هماهنگی قضایی، سارقان در عملیات پلیسی در روستای "قاضی کندی" توسط ماموران پلیس آگاهی دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان نمین با اشاره به اینکه ارزش اموال مسروقه کشف شده از سارقان۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است؛ گفت: سارقان در بازجویی های پلیس به ارتکاب ۳ فقره سرقت اعتراف و پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه