سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

بازدید استاندار اردبیل از ۴ واحد تولیدی شهرک صنعتی شماره ۲؛

توسعه اشتغال و صادرات واحدهای تولیدی در دستور کار قرار گرفت

استاندار اردبیل گفت: با تأمین تسهیلات مصوب سفر رئیس‌جمهور، میزان اشتغال واحد تولید داروهای گیاهی در شهرک صنعتی شماره ۲ تا دهه مبارک فجر به ۴۰۰ نفر افزایش می‌یابد.

استاندار اردبیل.
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، مسعود امامی یگانه در بازدید از ۴ واحد تولیدی شهرک صنعتی شماره ۲ که در قالب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید انجام شد، با اشاره به فعالیت یک شهرک صنعتی خصوصی در حوزه تولید داروهای گیاهی اظهار کرد: در این مجموعه بیش از ۴هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده است.

 وی افزود: در حال حاضر ۲۰۰ نفر در این مجموعه مشغول به‌کار هستند که با راه‌اندازی واحد جدید و تأمین تسهیلات مورد نیاز از محل مصوبات سفر رئیس‌جمهور، اشتغال آن تا دهه فجر ۲ برابر خواهد شد.

 استاندار اردبیل در ادامه با اشاره به بازدید از واحد تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی، بیان کرد: این کارخانه با ۱۱ کشور قرارداد صادراتی منعقد کرده که یکی از این قراردادها در همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری و با کشور روسیه به امضا رسیده است.

 امامی یگانه تصریح کرد: در این مجموعه دانش‌بنیان حدود یک‌هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته و با همکاری وزارت امور خارجه و سفارتخانه‌ها، زمینه توسعه صادرات به کشورهای هدف فراهم می‌شود.

وی همچنین به بازدید از یک واحد تولید مصالح ساختمانی سبک و عایق اشاره کرد و گفت: در این واحد حدود ۳میلیون یورو سرمایه‌گذاری انجام شده و فاز توسعه آن در حال پیگیری است.

نماینده عالی دولت در استان اردبیل اظهار کرد: محصولات این واحد براساس مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان تولید شده و در داخل و خارج از استان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 امامی یگانه در پایان بیان کرد: رسیدگی به مشکلات واحدهای صنعتی، تأمین تسهیلات بانکی و زیرساخت‌های مورد نیاز، در قالب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و با حضور میدانی مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه