لزوم الگوبرداری از الگوهای موفق جهانی برای رهایی سرعین از گردشگری فصلی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: بهره‌گیری از نمونه‌های موفق جهانی در حوزه گردشگری می‌تواند مسیر سرعین را به سمت مقصدی چهارفصل و دائمی هدایت کند.

سرعین
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، جلیل جباری در جلسه شورای شهر سرعین اظهار کرد: سرعین ظرفیت تبدیل‌شدن به مقصد گردشگری در تمام طول سال را دارد، اما تحقق این هدف نیازمند الگوگیری درست از تجربه‌های موفق بین‌المللی است.

وی افزود: ساخت‌وسازهای انجام‌شده در ادوار گذشته با استانداردهای یک شهر گردشگری همخوانی نداشته و ادامه مسیر توسعه باید با پرهیز از بلندمرتبه‌سازی و نمای نامتجانس، بر پایه معماری بومی و اصیل ایرانی شکل گیرد.

جباری با تأکید بر لزوم بهره‌گیری کامل از ظرفیت‌های سرعین گفت: افزایش کیفیت و تنوع خدمات گردشگری، نقش مهمی در افزایش ماندگاری مسافران و ارتقای رضایت گردشگران خواهد داشت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی بر اهمیت رویدادمحوری و تقویت تبلیغات و بازاریابی گردشگری نیز تأکید کرد و افزود: حضور منسجم در نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی می‌تواند در معرفی ظرفیت‌های استان اثرگذار باشد و انتظار می‌رود شورای شهر و شهرداری سرعین در کنار فعالان بخش خصوصی در این حوزه مشارکت فعال داشته باشند.

جباری اقدام شورای شهر و شهرداری سرعین در تخصیص زمین برای ایجاد مرکز عرضه صنایع‌دستی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: با ایجاد این مرکز، امکان استفاده هدفمند از ظرفیت گردشگران برای معرفی و فروش محصولات صنایع‌دستی استان فراهم خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه