سرخط خبرها
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا
  • کشف ۱۰۳ تن مواد مخدر/ انهدام ۳۸۸ باند و ضربه ۱۱ همتی به قاچاقچیان
  • دستگیری عامل انتشار مطالب ضد‌میهنی در تهران
  • فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری پزشکی به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان
  • نام‌نویسی اربعین از مرز یک میلیون نفر گذشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ثبت‌نام دانش‌آموز نباید مشروط به پرداخت وجه باشد
  • افزایش قیمت جهانی لپتاپ و گوشی با بسته شدن تنگه هرمز
  • قیمت پرواز تهران-نجف ۴۷ میلیون تومان شد
  • نازون هم قراردادش را با استقلال فسخ کرد

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان در دفتر خبرگزاری موج:

اردبیل با ظرفیت‌های ویژه انرژی‌های تجدیدپذیر میزبان همایش بزرگ سرمایه‌گذاری می‌شود

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل با اشاره به برگزاری همایش سرمایه‌گذاری استان در شش محور تخصصی گفت: در این رویداد ظرفیت‌های منحصربه‌فرد استان در حوزه خورشیدی، بادی و زمین‌گرمایی به سرمایه‌گذاران معرفی می‌شود.

ناصر عبدالهیان مدیر عامل شرکت توزیع برق استان اردبیل
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، ناصر عبدالهیان؛ مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل، با حضور در دفتر خبرگزاری موج گفت: همایش بزرگ سرمایه‌گذاری استان اردبیل با شش محور تخصصی برگزار می‌شود که محور انرژی‌های تجدیدپذیر بر عهده شرکت توزیع نیروی برق استان قرار دارد.

وی با اشاره به نقش مهم این حوزه در توسعه پایدار استان افزود: تلاش ما برقراری برق پایدار   در طول برگزاری همایش و در محل اسکان شرکت‌کنندگان در اردبیل و سرعین است تا زیرساخت‌های انرژی پایدار برای سرمایه‌گذاران به‌صورت عملی به نمایش گذاشته شود.

عبدالهیان با بیان اینکه معرفی زیرساخت‌های انرژی استان به سرمایه‌گذاران می‌تواند اطمینان خاطر آنان را در بخش‌های کشاورزی، صنعتی و گردشگری فراهم کند، گفت: نیروگاه سبلان با ظرفیت اسمی ۱۴۴۰ مگاوات و تولید  ۱۲۵۰ مگاوات، بیش از دو برابر نیاز استان (۵۵۰ مگاوات) برق تولید کرده و مازاد آن به شبکه سراسری تزریق می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تأکید کرد: در برنامه توسعه هفتم، سهمیه استان اردبیل برای نیروگاه‌های تجدیدپذیر ۳۷۵ مگاوات تعریف شده است. در حال حاضر ۱۷۷ مگاوات از این ظرفیت در دستور کار سال جاری قرار دارد که عملیات اجرایی ۷۵ مگاوات آن آغاز شده و با اضافه شدن ۱۰۲ مگاوات دیگر به هدف‌گذاری سال دست خواهیم یافت.

وی  با اشاره به اهمیت حرکت کشور از نیروگاه‌های حرارتی به سمت انرژی‌های پاک گفت: راندمان نیروگاه‌های حرارتی تنها ۳۰ تا ۳۵ درصد است و برای رسیدن به راندمان ۴۵ درصد باید از سیکل ترکیبی استفاده کرد که نیاز به آب و سوخت دارد و آلودگی و هزینه انتقال را به‌دنبال دارد. در مقابل، انرژی‌های تجدیدپذیر مانند خورشیدی و بادی بهترین گزینه برای رفع ناترازی شبکه برق و پایداری آن هستند.

عبدالهیان افزود: در استان اردبیل تاکنون ۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی و ۱۳ مگاوات نیروگاه آبی در مغان فعال شده است. همچنین دو توربین بادی نمادین در مسیر سرعین و نیر نصب شده   که نشان‌دهنده پتانسیل بالای منطقه در تولید انرژی‌های تجدیدپذیر است است؛ چرا که از ۳۶۵ روز سال، بیش از ۳۰۰ روز باد مطلوب برای بهره‌برداری وجود دارد.

وی از نیروگاه زمین‌گرمایی مشگین‌شهر به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های منحصر به‌فرد کشور یاد کرد و گفت: این نیروگاه در یک ماه آینده با ظرفیت ۵ مگاوات وارد مدار تولید می‌شود و قابلیت افزایش تا ۵۰ مگاوات را دارد.

به گفته عبدالهیان، مجموع ظرفیت نیروگاه‌های مقیاس کوچک (CHP) استان نیز به ۳۰ مگاوات رسیده است.

وی ادامه داد: در همایش سرمایه‌گذاری، علاوه بر معرفی ظرفیت‌های استان در حوزه خورشیدی، بادی و زمین‌گرمایی، بنرهای هوشمندی طراحی شده است تا سرمایه‌گذاران بدون مراجعه حضوری به اطلاعات تخصصی و نیازهای فنی دسترسی داشته باشند.

عبدالهیان خاطرنشان کرد: در این رویداد، رئیس سازمان ساتبا و معاون وزیر نیرو حضور  داشته و از سخنرانان اصلی خواهد بود.

وی گفت: تاکنون سه هلدینگ بزرگ برای امضای تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری در بخش انرژی‌های نو اعلام آمادگی کرده‌اند و انتظار می‌رود با جذب بیش از ۱۵۰ مگاوات ظرفیت جدید در مقیاس کوچک، گام بلندی در مسیر توسعه پایدار استان برداشته شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل تصریح کرد:  محدودیتی که برای  استان وجود دارد حاصلخیز بودن اکثر زمین‌هاست که البته یک مزیت به‌شمار‌می‌رود  و   مزرعه پنل خورشیدی قاعدتا در آن بخش از اراضی اجرا می‌شود که  بایر بوده و مناسب کشت نباشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه