سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

کارگروه ویژه پیگیری مصوبات اقتصادی سفر رئیس‌جمهور در اردبیل آغاز به کار کرد

با هدف تسریع در جذب تسهیلات و اجرای طرح‌های بزرگ اقتصادی، کارگروه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان اردبیل تشکیل و نخستین نشست آن برگزار شد‌.

بهروز خلیلی
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، بهروز خلیلی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، در نخستین جلسه این کارگروه گفت: در جریان سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به استان، پرداخت ۱۳/۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای سرمایه در گردش و سرمایه ثابت طرح‌های اقتصادی و خدماتی تصویب شد که بانک‌ها باید در اجرای آن با جدیت اقدام کنند.

وی با اشاره به تصویب ۲۲ طرح سرمایه‌گذاری از سوی ۱۴ هلدینگ با حجم ۴۶ هزار میلیارد تومان و پیش‌بینی اشتغال‌زایی ۱۰ هزار نفر در استان افزود: تحقق این پروژه‌ها نیازمند هماهنگی و پیگیری مستمر دستگاه‌های اجرایی در شهرستان‌هاست.

خلیلی همچنین از اخذ دستور پرداخت ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات از طریق پیگیری‌های استاندار خبر داد و گفت: تاکنون بیش از یک هزار میلیارد تومان آن جذب شده و لازم است بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای تأمین باقی‌مانده اعتبارات تلاش بیشتری داشته باشند.

به گفته معاون استاندار اردبیل، تشکیل این کارگروه با دستور استاندار و در راستای تسریع در اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری انجام گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه