English

آغاز عملیات احداث ۳۷۶ کلاس درس در اردبیل با حضور مسئولان ملی و استانی

آیین کلنگ‌زنی و آغاز عملیات احداث ۳۷۶ کلاس درس در استان اردبیل با حضور سخنگوی دولت، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی و استاندار اردبیل برگزار شد.

آغاز عملیات احداث ۳۷۶ کلاس درس در اردبیل با حضور مسئولان ملی و استانی
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

 ، در این مراسم بر اهمیت توسعه فضاهای آموزشی، مشارکت خیرین مدرسه‌ساز و تحول در نظام آموزش و پرورش تأکید شد.

 

مدرسه کانون تحول و تربیت است

مهاجرانی، سخنگوی دولت در این آیین گفت: مدرسه تنها محل گرفتن مدرک نیست، بلکه جایگاه تربیت انسان‌هایی است که فراتر از منافع فردی، به منافع جمعی و توسعه کشور می‌اندیشند. وی با اشاره به جان‌فشانی‌های شهدا افزود: شهیدان با ایثار جان شیرین خود الگویی از خدمت به مردم و میهن ارائه دادند و ما نیز باید مراقب کشور و جامعه خود باشیم.

او تأکید کرد: مدرسه باید به کانون تحول و فرهنگ‌سازی در محلات تبدیل شود و وظیفه آن تربیت انسان‌های بافرهنگ و مسئولیت‌پذیر است.

 

مسئولیت را که پذیرفتید با جان و دل انجام دهید

نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در سخنان خود گفت: در فرهنگ عمومی باید پرهیز از گل‌آوردن و نصب پلاکاردهای دولتی نهادینه شود و به‌جای آن، مسئولان عملکرد خود را صادقانه به مردم گزارش دهند.

او با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش سنگ‌بنای تربیت نسل آینده است، اظهار داشت: رئیس‌جمهور شخصاً توسعه فضاهای آموزشی را دنبال می‌کند و خیرین نیز تاکنون بیش از ۵۰ درصد مدارس کشور را ساخته‌اند.

نیکزاد خاطرنشان کرد: باید یک اصل را نهادینه کنیم؛ یا مسئولیت نپذیریم یا اگر پذیرفتیم، با صداقت و تمام توان برای خدمت به مردم تلاش کنیم.

 

جهش در مدرسه‌سازی با مشارکت خیرین

مسعود امامی‌یگانه، استاندار اردبیل نیز در این مراسم با اشاره به تفاهم‌نامه ساخت ۳ هزار و ۲۲۸ کلاس درس تا پایان دولت چهاردهم گفت: بخشی از اعتبارات این پروژه‌ها توسط دولت و بخشی با مشارکت خیرین تأمین می‌شود.

وی افزود: برای رسیدن به میانگین کشوری، استان اردبیل نیازمند احداث یک‌هزار و ۱۴۲ کلاس درس است که از این تعداد، ۷۰۰ کلاس تا پایان امسال و مابقی در سال آینده ساخته خواهد شد. این در حالی است که در سنوات گذشته، میانگین سالانه احداث مدارس ۲۰۰ تا ۲۵۰ کلاس بوده و امسال با جهشی بزرگ به ۷۰۰ کلاس رسیده است.

امامی‌یگانه تصریح کرد: مشارکت خیرین مدرسه‌ساز از ۳۰ درصد به ۷۰ درصد افزایش یافته و تا مهرماه همه کلاس‌های کانکسی در استان برچیده خواهد شد.

استاندار همچنین تأکید کرد: علاوه بر توسعه فضاهای آموزشی، باید در ساختار و محتوای نظام آموزشی نیز اصلاحات اساسی انجام شود تا فارغ‌التحصیلان تنها به محفوظات تکیه نکنند، بلکه مهارت‌آموزی و توانمندی‌های کاربردی را بیاموزند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه