English

انجام نخستین جراحی ترمیم جمجمه با پروتز سه‌بعدی در استان اردبیل

جراح و متخصص مغز و اعصاب بیمارستان امام خمینی(ره) پارس‌آباد مغان، از انجام موفقیت‌آمیز یک عمل جراحی نوآورانه برای ترمیم نقص استخوان جمجمه خبر داد.

انجام نخستین جراحی ترمیم جمجمه با پروتز سه‌بعدی در استان اردبیل
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، امیر کمالی‌فر؛ جراح و متخصص مغز و اعصاب بیمارستان امام خمینی(ره) پارس‌آباد مغان گفت:  این عمل بر روی یک بیمار ۴۵ ساله که حدود شش ماه پیش بر اثر سقوط از ارتفاع پنج متری دچار شکستگی وسیع جمجمه شده بود، انجام گرفت.

وی ادامه داد:  پس از بهبودی نسبی بیمار و بازگشت هوشیاری کامل، اسکن سه‌بعدی از جمجمه گرفته شد و بر اساس آن، پروتز بیولوژیک دقیقاً منطبق با ناحیه آسیب‌دیده توسط پرینتر سه‌بعدی طراحی و ساخته شد و سپس در محل نقص کارگذاری گردید.

دکتر کمالی‌فر با اشاره به ویژگی‌های این روش نوین جراحی (کرانیوپلاستی) گفت: دقت میلی‌متری در طراحی پروتز، قرینگی و زیبایی ظاهری و همچنین استحکام بسیار بالا از مهم‌ترین مزایای این روش است.

وی افزود: این عمل برای نخستین بار در استان اردبیل با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، تیم جراحی مغز و اعصاب و مشارکت تیم بیهوشی به سرپرستی دکتر آسایشی در بیمارستان امام خمینی(ره) پارس‌آباد مغان انجام شد و بیمار با حال عمومی خوب از بیمارستان ترخیص گردید.

این جراح مغز و اعصاب با تأکید بر اهمیت این روش در بهبود سلامت بیماران و بازگرداندن زیبایی ظاهری گفت: اجرای موفق این عمل می‌تواند امید تازه‌ای برای بیماران مشابه در استان و کشور به همراه داشته باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه