سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل خبر داد:

افزایش ۸ درصدی صادرات از مرز بیله‌سوار / جهش ۵۹ درصدی در واردات کالا

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل از رشد ۸ درصدی صادرات کالا از پایانه مرزی بیله‌سوار طی سه ماهه نخست سال جاری خبر داد.

پایانه مرزی بیله سوار
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، کلیم‌اله وثوقی در جریان بازدید از پایانه مرزی بیله‌سوار با اشاره به تردد فعال کامیون‌های صادراتی و وارداتی در این مرز، اظهار کرد: طی سه ماهه نخست امسال، بیش از ۲۰۷ هزار تن کالا از طریق ۱۰ هزار دستگاه کامیون از مرز بیله‌سوار به کشورهای هدف صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با صادرات ۱۹۳ هزار تن کالا، رشد ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه در همین مدت بیش از ۱۲ هزار تن کالا از طریق ۵۸۰ دستگاه کامیون از این مرز وارد کشور شده است، افزود: میزان واردات نیز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۷ هزار و ۶۸۶ تن بوده، افزایش چشمگیر ۵۹ درصدی داشته است.

وثوقی عمده کالاهای صادراتی از مرز بیله‌سوار را شامل انواع میوه و صیفی‌جات، مصالح ساختمانی، مصنوعات فلزی، محصولات پتروشیمی، الیاف کاشی، میل‌گرد، مواد شیمیایی، انواع شوینده، نمک و آهن‌آلات عنوان کرد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل همچنین از ترانزیت ورودی ۱۰۷ هزار تن کالا توسط ۵ هزار دستگاه کامیون طی این مدت خبر داد و گفت: در بخش ترانزیت خروجی نیز ۱۶۸ هزار و ۷۳۷ تن کالا توسط ۸ هزار دستگاه کامیون از مرز بیله‌سوار خارج شده است.

وثوقی با اشاره به آمار ترانزیت خروجی در مدت مشابه سال گذشته که ۱۷۴ هزار تن بود، خاطرنشان کرد: این شاخص در سه ماهه نخست امسال با کاهش ۳ درصدی همراه بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه