English

مشارکت مردمی محور توسعه عدالت آموزشی/ بهره‌برداری از ۴۰۰ کلاس درس در استان اردبیل تا مهر سال جاری

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از اجرای ۷۲۰۰ پروژه مدرسه‌سازی با ۴۶ هزار کلاس درس در سراسر کشور خبر داد و گفت: این طرح‌ها با تأکید رئیس‌جمهور و با مشارکت مردمی، با هدف توسعه عدالت آموزشی اجرا می‌شود.

مشارکت مردمی محور توسعه عدالت آموزشی/ بهره‌برداری از ۴۰۰ کلاس درس در استان اردبیل تا مهر سال جاری
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، حمیدرضا خان‌محمدی در نشست نهضت مدرسه‌سازی در استان اردبیل اظهار کرد: دولت چهاردهم طبق تأکیدات رئیس‌جمهور محترم، با الگوی هیأت امنایی دو محور اصلی آموزش و پرورش شامل توسعه فضاهای آموزشی و ارتقای کیفیت نظام آموزشی را دنبال می‌کند.

 وی با اشاره به سفر غیررسمی اخیر رئیس‌جمهور پزشکیان به استان اردبیل افزود: در این سفر بر آغاز اجرای همه تعهد ساخت ۳هزار و ۲۲۸ کلاس درس در استان طبق تفاهم‌نامه سال گذشته تأکید شد.

 معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به آغاز عملیات اجرایی واحدهای جدید آموزشی در استان اردبیل، از برچیدن مدارس کانکسی، سنگی و ناایمن به‌عنوان اولویت برنامه‌ها یاد کرد و گفت: بهره‌برداری از ۴۰۰ کلاس درس تا مهر سال جاری هدف‌گذاری شده است.

خان‌محمدی مشارکت مردمی را رکن اصلی نهضت مدرسه‌سازی دانست و تصریح کرد: همزمان با اجرای هر پروژه، گروه‌های مردمی نیز برای پشتیبانی شکل می‌گیرند و دولت در کنار آن‌ها خواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه