English

استاندار اردبیل خبر داد؛

آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های کلان راه‌سازی در استان اردبیل

استاندار اردبیل از آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی بزرگ با هدف بهبود زیرساخت‌های ارتباطی خبر داد.

آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های کلان راه‌سازی در استان اردبیل

، مسعود امامی یگانه  در جریان بازدید از محورهای مواصلاتی اردبیل-مشگین‌شهر و مشگین‌شهر-مرادلو اعلام کرد: پروژه راه‌سازی مشگین‌شهر به مرادلو به طول ۲۷.۵ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان از دو ماه پیش آغاز شده و با سرعت در حال اجراست.

وی ادامه داد: در محور اردبیل به مشگین‌شهر نیز عملیات اجرایی شامل دو زیرگذر، یک روگذر و سه لوله انتقال آب کشاورزی با اعتباری معادل ۱۰۸ میلیارد تومان در دست اجرا بوده و تا پایان شهریور تا اوایل مهر به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار افزود: توسعه محورهای چهارخطه اردبیل به سمت سرچم و مناطق شمالی استان  با هدف کاهش تصادفات، رونق گردشگری و مدیریت ترافیک با جدیت در حال انجام است.

براساس اطلاعات فنی ارائه‌شده، طول کل مسیر این پروژه‌ها ۲۸ کیلومتر بوده و شامل دو دوربرگردان، یک تقاطع غیرهم‌سطح روگذر، دو تقاطع غیرهم‌سطح زیرگذر، ۹۱ دستگاه آبرو و دو زیرگذر محلی خواهد بود که هم‌اکنون در حال اجراست.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه