سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

ممنوعیت عرضه قلیان در رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها و کافه‌ها طبق دستور قضایی

عرضه قلیان در رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها و کافه‌ها در سطح استان اردبیل ممنوع اعلام شد. این تصمیم بر اساس دستور قضایی اتخاذ شده و در صورت مشاهده تخلف، با واحدهای صنفی متخلف برخورد قانونی صورت خواهد گرفت و پلمب خواهند شد.

قلیان سراهای غیر مجاز
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

،  در جلسه امروز کمیسیون نظارت مرکز استان اردبیل که با حضور مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در محل این اداره کل برگزار شد، مسائل و مشکلات جاری اصناف و تشکل‌های صنفی استان بررسی شد.

مسعود ایرانی، مدیرکل صمت استان اردبیل، با تأکید بر لزوم رعایت مقررات نظارتی توسط اصناف، اظهار کرد: واحدهای صنفی سطح یک تا سه، به‌جز طلافروشان و تالارداران، که پیش‌تر اقدام به نصب دوربین‌های آنالوگ کرده‌اند، فعلاً نیازی به نصب دوربین‌های جدید IT ندارند؛ اما در صورت جابه‌جایی یا تغییر محل نصب دوربین‌ها، هماهنگی با اتاق اصناف و اداره اماکن عمومی الزامی است تا از تحمیل هزینه‌های اضافی جلوگیری شود.

در این نشست، موضوعات مهمی همچون ثبت‌نام واحدهای صنفی در سامانه سپتام، بررسی موانع کسب‌وکار در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، ساماندهی ساعات کاری اصناف مرکز استان و همچنین گزارش عملکرد اتحادیه‌های صنفی مختلف نظیر تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی، عکاسان و فیلمبرداران، و بررسی نرخ خدمات صنفی از جمله آرایشگاه‌ها، اتوسرویس‌ها، رایانه، کافی‌نت‌ها، خشکشویی‌ها، آموزشگاه‌های رانندگی و آژانس‌های مسافربری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پایان جلسه، پس از تبادل نظر اعضای کمیسیون، تصمیمات لازم برای بهبود شرایط صنفی در سطح استان اتخاذ شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه