English

فاز دوم ناحیه صنعتی مشگین‌شهر با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال آغاز می‌شود

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از آغاز عملیات اجرایی فاز دوم ناحیه صنعتی مشگین‌شهر خبر داد و گفت: این فاز با هدف توسعه فعالیت‌های تولیدی و جذب سرمایه‌گذاران جدید، با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال به‌زودی اجرایی می‌شود.

فاز دوم ناحیه صنعتی مشگین‌شهر با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال آغاز می‌شود
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

،  هاشم علایی  در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به تکمیل ظرفیت فاز نخست ناحیه صنعتی مشگین‌شهر، آماده‌سازی معابر و ایجاد زیرساخت‌های ضروری در فاز دوم در دستور کار قرار گرفته تا فضای جدیدی برای استقرار واحدهای تولیدی فراهم شود.

وی با اشاره به استقبال سرمایه‌گذاران از این ناحیه صنعتی افزود: فاز نخست این ناحیه که در زمینی به مساحت ۲۴ هکتار احداث شده، هم‌اکنون به‌طور کامل اشباع شده و ۵۲ قرارداد واگذاری زمین در آن به ثبت رسیده است.

علایی مساحت کل ناحیه صنعتی مشگین‌شهر را ۵۹ هکتار اعلام کرد و گفت: توسعه این ناحیه در راستای سیاست‌های کلان استان برای افزایش تولید و ایجاد اشتغال پایدار صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به تأکید استاندار و مسئولان استانی بر توسعه زیرساخت‌های صنعتی افزود: تکمیل این ناحیه صنعتی نقش مهمی در ارتقای شاخص‌های اقتصادی منطقه و جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل رشد صنعت مشگین‌شهر را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: در کنار رونق گردشگری، وجود ۴ شهرک و ناحیه صنعتی دولتی و غیردولتی در این شهرستان، زمینه مساعدی برای گسترش فعالیت‌های صنعتی و حمایت از سرمایه‌گذاران فراهم کرده است.

علایی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی استان آمادگی دارد در صورت نیاز، نسبت به ایجاد و توسعه شهرک‌های صنعتی جدید در سایر مناطق استان نیز اقدام کند تا روند رشد تولید و اشتغال در سراسر استان شتاب گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه