سرخط خبرها
  • رئیس بانک مرکزی: در روزهای آتی بخشی از فشار تورم کالاها کاسته خواهد شد
  • ۶۰ لیتر سهمیه بنزین تیرماه شارژ شد
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرار گرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل:

ضرورت نوآوری و تجاری‌سازی دانش در دانشگاه‌های پویا

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل بر لزوم هم‌راستایی نظام آموزشی با تحولات روز تأکید کرد و گفت: نوآوری و تجاری‌سازی دانش باید متناسب با نیازهای تخصصی جامعه‌ای باشد که به‌سرعت در مسیر پیشرفت و توسعه حرکت می‌کند.

آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه محقق اردبیلی
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، رضا کریمی،  در آیین تکریم رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید دانشگاه محقق اردبیلی که در سالن شهید خودسیانی این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: تغییرات مدیریتی در راستای گفتمان دولت دکتر پزشکیان، مبتنی بر شایسته‌سالاری و تخصص‌گرایی است و همه مدیران باید این رویکرد را سرلوحه عملکرد خود قرار دهند.

وی رضایتمندی مردم را شاه‌کلید تمام اقدامات و اهداف دانست و افزود: جهان امروز با سرعتی چشمگیر در حال تحول است و بازارها و سبک‌های زندگی نیز متناسب با آن دگرگون می‌شوند. در چنین شرایطی، نظام آموزشی کشور نیز باید پویا و تحول‌پذیر باشد تا بتواند پاسخگوی نیازهای تخصصی جامعه باشد.

کریمی با اشاره به جایگاه جدید دانشگاه‌ها در جهان معاصر، خاطرنشان کرد: مسئله‌محوری و نوآوری از ارکان اصلی دانشگاه‌های پویاست و تجاری‌سازی دانش باید به صورت فعالانه در دستور کار قرار گیرد. دانشگاه‌ها باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود، بر مهارت‌محوری تأکید کرده و آن را توسعه دهند.

وی در پایان با بیان اینکه دانش ابزاری برای ارتقای بهره‌وری و رشد ملی است، افزود: نظام آموزشی وظیفه دارد افراد را برای زندگی اجتماعی و پاسخگویی به تحولات فناوری و نیازهای جامعه آماده کند. انتظار می‌رود دانشگاه‌ها با بهره‌گیری از توانمندی‌های خود، نقش مؤثری در حل مسائل و مشکلات استان ایفا کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه