قتل جوان ۲۱ ساله در نزاع و درگیری در پارک مغان
فرمانده انتظامی شهرستان پارس آباد از قتل جوانی ۲۱ ساله در پی یک نزاع و دستگیری قاتل در این شهرستان خبر داد.

، سرهنگ فیروز محمودی در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی تماس با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر درگیری ۲ جوان با سلاح سرد در پارک مغان شهرستان پارس آباد بلافاصله مأموران گشت کلانتری ۱۱ معلم به محل اعزام شدند.
وی افزود: با حضور مأموران در محل و بررسی های میدانی صحنه جرم مشخص شد دو نفر جوان ۲۱ ساله و ۲۴ ساله با یکدیگر درگیر شده و جوان ۲۱ ساله در اثر اصابت چاقو مصدوم و به مرکز درمانی انتقال داده می شود.
سرهنگ محمودی با اشاره به فوت مجروح این حادثه در اثر شدت جراحت و علی رغم اقدامات پزشکی گفت: با بررسی های صورت گرفته از سوی پلیس، قاتل پس از ارتکاب جرم شناسایی و درحین متواری با یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ در خروجی شهر توسط مأموران یگان امداد و کلانتری ۱۱ معلم دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان پارس آباد با بیان اینکه متهم انگیزه خود را از درگیری و ارتکاب به قتل اختلاف شخصی عنوان کرد و گفت: ناتوانی در مهار خشم عصبانیت و بی توجهی به قانون، عواقب بسیار ناگواری به همراه دارد که گاه جبران ناپذیر است.
گفتنی است این قتل در پارک مغان پارس آباد اتفاق افتاده است.
ارسال نظر