جابجایی بیش از ۶۷ هزار مسافر توسط وسایط نقلیه عمومی در ایام نوروز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: افزون بر ۶۷ هزار مسافر توسط وسایط نقلیه عمومی در تعطیلات نوروزی جابجا شدند.

ترمینال
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، کلیم‌الله وثوقی روز جمعه در بازدید از پایانه مسافربری اردبیل با اشاره به کاهش ۲ درصدی آمار جابه‌جایی مسافران نسبت به سال گذشته بیان کرد: ۶۷ هزار و ۱۷۵ نفر مسافر در قالب طرح جابه‌جایی مسافران نوروزی از ۲۳ اسفند تا ۱۴ فروردین از استان اردبیل به مقاصد مختلف جابه‌جا شدند.

وی اضافه کرد: این میزان جابه‌جایی مسافران نوروزی در قالب ۹ هزار و ۷۵۱ سفر انجام شده است که نسبت تعطیلات نوروزی سال گذشته در این زمینه هم شاهد کاهش ۱۳ درصدی آمارها هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل اظهار کرد: ۴۰ هزار و ۶۹۹ مسافر در بازه زمانی مورد اشاره با استفاده از اتوبوس، ۲۱ هزار و ۳۹۰ نفر مسافر با وسیله نقلیه سواری و بیش از پنج هزار نفر نیز با نقلیه مینی‌بوس از استان جابه‌جا شدند.

وی یادآور شد: طرح جابه‌جایی مسافران نوروزی از ۲۳ اسفند در استان اردبیل آغاز شده و تا امروز (۱۵ فروردین) ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه