رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان:

پل انجیرلو مهرماه امسال به بهره برداری می رسد

رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: پیشرفت ۷۵ درصدی پل انجیرلو واقع در مسیر گرمی - بیله‌سوار که در سیل بهار سال گذشته تخریب شده بود، اتفاق افتاده و در اوایل مهرماه امسال نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.

پل انجیرلو گرمی
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، مهدی زندیان با تشریح اقدامات انجام شده در پروژه پل انجیرلو که در جریان سیل خردادماه سال گذشته تخریب شده است، اظهار کرد: در حال حاضر دال بتنی عرشه پل و کوله های هر دو سمت بر روی هشت شمع ۲۰ متری احداث شده است.

وی با بیان اینکه تیرهای فلزی بر روی کوله‌ها هم مونتاژ و نصب شده است، اضافه کرد: اجرای دستک‌های بالادست پل در مراحل پایانی بتن‌ریزی است و دستک‌های پایین دست پل هم با پی‌کنی فونداسیون شروع شده است.

رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل یادآورشد: همزمان خاکریزی پشت کوله‌ها و دستک‌های پل هم در حال اجراست و انتظار می‌رود همزمان با بتن‌ریزی عرشه پل با در نظر گرفتن مقاومت ۲۸ روزه بتن، عملیات خاکریزی هم به اتمام برسد.

زندیان گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده ترافیک اوایل مهرماه امسال بر روی پل منتقل خواهد شد وعلت تاخیر نیز بارش‌های متناوب در ماه‌های اخیر و لزوم پاکسازی گل و لای و لجن از محل پروژه بوده است.

وی با بیان اینکه در اجرای این پروژه از نظر مالی و منابع مالی مشکلی وجود نداشته است، در خصوص حجم کار اجرا شده در این پروژه گفت: در این پروژه تاکنون ۲۰ هزار متر مکعب خاکبرداری ، یک هزار و ۲۵۰ متر مکعب قالب‌بندی ، ۲۰۳ تن اجرای آرماتور ، یک هزار و ۹۰۰ متر مکعب بتن‌ریزی ، ۵۵.۵ تن ساخت و نصب سازه‌های فلزی و ۱۶ شمع به ارتفاع ۲۰متر اجرا شده است.

رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل همچنین با اشاره به پیشرفت ۷۵ درصدی این پروژه اظهار کرد: در این پروژه ۲ قرارداد به مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال منعقد شده و انتظار می‌رود تا اوایل مهرماه به بهره‌برداری برسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه