سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد:

اخذ موافقت ایجاد ۹ رشته جدید در دانشگاه محقق اردبیلی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی از موافقت شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با ایجاد ۹ رشته جدید در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری این مرکز علمی خبر داد.

دانشگاه محقق اردبیلی
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، دکتر قادر قاسمی اظهار کرد: به تازگی موافقت شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با ایجاد رشته‌های مهندسی سیستم‌های انرژی گرایش سیستم‌های انرژی، حقوق خصوصی، مهندسی برق گرایش برنامه‌ریزی و مدیریت سیستم‌های انرژی الکتریکی، مخاطرات محیطی، جامعه شناسی، فیزیک گرایش علوم و فناوری کوانتومی و مهندسی خودرو گرایش سازه و بدنه خودرو در مقطع کارشناسی‌ارشد و مدیریت منابع خاک گرایش فیزیک و حفاظت خاک و مهندسی برق گرایش الکترونیک در مقطع دکتری اعلام شده است.

وی افزود: در راستای گسترش رشته‌های تقاضامحور و کاربردی و پاسخگویی به نیازهای کشور و استان، پس از پیگیری‌ها از دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با پذیرش دانشجو در رشته‌های مذکور موافقت و مقرر شد دانشگاه از ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در آن رشته‌ها دانشجو پذیرش کند.

دبیر کارگروه آمایش و مدیریت تحول آموزش عالی استان اردبیل اقدامات و پیگیری اخذ مجوز و راه‌اندازی رشته‌های اشتغال‌محور را از سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه محقق اردبیلی برشمرد و اضافه کرد: این دانشگاه به عنوان ستاد اصلی کارگروه آمایش و مدیریت تحول آموزش عالی استان به راه‌اندازی و اخذ مجوز رشته‌های تحصیلی منطبق بر نیازمندی‌های اشتغال و امکانات و توانمندی‌های موجود اقدام می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه