سرخط خبرها
  • اعتراض نهادهای حوزوی فارس درخصوص هنجارشکنی‌ در کنسرت‌های شیراز
  • سازمان امور مالیاتی: پزشکان، آرایشگاه‌ها و فعالان حمل‌ونقل زیر ذره‌بین مالیاتی
  • هشدار پلیس راهور: مسئولیت بارگیری و مهار ناایمن بار بر عهده شرکت و راننده است
  • عارف: سرمایه‌گذاری بر استعداد‌های جوان زمینه‌ساز دستیابی به قله‌های بلندتر در عرصه ورزش قهرمانی است
  • توزیع سراسری شیر در مدارس؛ آغاز طرح رفاهی دانش‌آموزان از اواخر مهر
  • کاهش بیش از ۸۴ هزار واحد شاخص کل بورس
  • دستگیری متهم به تجاوز به عنف در شهر قدس
  • وحشت ژئوپلیتیک باکو در سرکوب حجاب
  • یاحقی با کسب مدال طلا قهرمانی جهان اسکیت تاریخ ساز شد
  • واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از سه‌شنبه آغاز می‌شود
  • آغاز المپیاد ورزشی مدارس در سراسر کشور/ مشارکت ۶ میلیون دانش‌آموز در المپیاد درون مدرسه‌ای
  • پزشکیان: دفاع ایران فقط موشک نیست؛ مردم و وحدت ملی قدرت دفاعی کشورند
  • تلفن همراه کالای لوکس نیست/ اتاق اصناف پیگیر رفع مشکل رجیستری تلفن‌های همراه
  • محمدنژاد قهرمان سنگین وزن جهان شد

اسدالله محسن زاده:

تولیدات زراعی کشت و صنعت مغان بیش از ۴۰ درصد افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت مغان گفت: پیش بینی می‌شود امسال تولیدات زراعی در این شرکت بیش از ۴۰ درصد افزایش یابد.

گندم

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، اسدالله محسن زاده ، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت مغان تولید ۱۷ هزار تن محصول گندم این شرکت در سال گذشته  را  یادآور شد و گفت: تولید گندم در اراضی شرکت در سال گذشته ۳۱ درصد و در جو ۴۱ درصد افزایش داشت و پیش بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته افزایش داشته باشد.

وی با بیان اینکه با سرمایه‌گذاری جدید امکان اشتغال بیشتر در بخش زراعی، دامی و باغی این شرکت فراهم می‌شود، گفت: زمینه یک سرمایه‌گذاری جدید با اعتبار ۲۲ هزار میلیارد تومان در این شرکت آماده شده که در صورت تحقق هزاران شغل جدید در شرکت کشت و صنعت مغان ایجاد خواهد شد.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت مغان درباره زراعت چوب در اراضی این شرکت گفت: این طرح با هدف بهره‌برداری بهینه از اراضی و ایجاد اشتغال در منطقه توسعه می‌یابد.

محسن زاده می گوید: امسال با تسطیح اراضی و آماده سازی  پنج هکتار زمین،کشت درخت صنوبر با هدف استفاده حداکثری از امکانات آب و خاک در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان آغاز شده است.

وی از بازسازی ۱۵۰ هکتار باغ میوه در این شرکت خبر داد و گفت: با وارد کردن ۲۵ هزار اصله نهال که بخشی از آن وارد شده است، علاوه بر تامین نیاز استان، نهال مورد نیاز کل کشور تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت مغان گفت: اصلاح و بازسازی باغات میوه در دستور کار قرار گرفته و تمهیدات لازم برای ایجاد نهالستان و باغ مادر در اراضی کشت و صنعت مغان اتخاذ شده است.

شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با داشتن اراضی وسیع زراعی، ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانه‌های قند، لبنیات، فرآوری میوه و چند واحد تولیدی دیگر از شرکت‌های منحصر بفرد کشور محسوب می‌شود.

این شرکت در اجرای قانون خصوصی‌سازی در سال ۱۳۸۸ در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت و بعد از چهار فقره آگهی درسال ۱۳۹۷ به بخش خصوصی واگذار شد.

این واگذاری با توجه به اعتراض‌هایی که بدنبال داشت در شانزدهم مهرماه سال ۱۳۹۹ با پنج رای موافق و یک رای مخالف هیات داوری ابطال شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه