سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

محمد جوانبخت:

طرح شبکه آبیاری و زهکشی خداآفرین در اردبیل تکمیل می شود

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: طرح شبکه آبیاری و زهکشی خداآفرین در استان طبق برنامه ریزی های وزارت نیرو در دو سال آینده تکمیل می شود.

شبکه آبیاری و زهکشی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، محمد جوانبخت ، معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا در نشست تخصصی بررسی آخرین وضعیت منابع آب و خاک استان اردبیل گفت: تکمیل پروژه های مرزی همچنان جزو اولویت های اصلی وزارت نیرو است و برای تکمیل این پروژه ها برنامه ریزی لازم بعمل آمده است.

وی با تاکید بر ظرفیت های بودجه بخش آب برای تکمیل و بهره برداری از پروژه های نیمه تمام گفت: هم اکنون بالغ بر هزار میلیارد تومان طرح های نیمه تمام در بخش آب وزارت نیرو وجود دارد که تکمیل و بهره برداری از این طرح ها با بودجه موجود را سخت کرده است.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان اینکه تکمیل پروژه های اولویت دار جزو سیاست های اصلی وزارت نیرو در طول امسال خواهد بود افزود: ما بخش قابل توجهی از این طرح ها را طبق برنامه ریزی امسال و سال آینده تکمیل و به بهره برداری خواهیم رساند.

جوانبخت همچنین آبرسانی به ۱۰ هزار روستا در قالب جهاد آبرسانی را یادآور شد و گفت: وزارت نیرو در همین راستا طرح آبرسانی به ۷ هزار روستا را با قرارگاه امام حسن (ع) به امضا رسانده و انجام خواهد داد.

وی با بیان اینکه حل مشکل تنش آبی شهرها نیز از جمله برنامه های جدی وزارت نیرو می باشد، گفت: برای آبرسانی به شهرها ظرفیت خوبی در بودجه امسال پیش بینی شده است و جزو اولویت های ماست.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا تامین آب شرب را از برنامه های اصلی و جزو خطوط قرمز وزارت نیرو عنوان کرد و افزود: وزارت نیرو در این راستا گام های موثری برداشته که در آینده شاهد به ثمر نشستن آنها خواهیم بود.

جوانبخت می گوید: متاسفانه مشکل کمبود و بحران آب تا چندسال اخیر تبدیل به باور نشده بود و در حال حاضر این مشکل تبدیل به چالش اساسی کشور شده است.

وی اصلاح ساختار و رویکرد مدیریتی را از دیگر سیاست های وزارت نیرو در دولت جدید عنوان کرد و گفت: مدیریت پیوسته حوضه های آبریز برای برون رفت از بخش قابل توجهی از مشکلات در همین راستا عملیاتی شده است.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا کاهش ۲۰ درصدی بارش ها در شهرستانهای شمالی استان اردبیل در سال آبی جاری را یادآور شد و گفت: برای جبران این کاستی ها ناچاریم برنامه های سازگاری با کم آبی و مدیریت مصرف آب و رعایت الگوی کشت را مدنظر قرار دهیم.

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه