سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

معاون میراث فرهنگی اردبیل:

۵۱۲ فرصت شغلی در حوزه صنایع دستی اردبیل ایجاد شد

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: سال گذشته نیز از محل تسهیلات اعطایی برای ۵۱۲ نفر در حوزه صنایع دستی فرصت شغلی ایجاد شد.

جشنواره و نمایشگاه صنایع دستی منطقه‌ای در استان تهران

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل،  ملکه گلمغانی زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: با هدف تحقق شعار سال و رونق تولید، به دنبال ایجاد فرصت‌های شغلی در حوزه صنایع دستی هستیم و امسال ایجاد ۷۴۰ فرصت شغلی برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه اشتغال زایی در حوزه صنایع دستی زودبازده و کم‌هزینه است، می‌توان با تسهیلات اندک فرصت شغلی فراهم ساخت و در این راستا اعطای تسهیلات از محل مشاغل خانگی، تسهیلات روستایی و منابع دیگر برنامه‌ریزی شده است.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان تصریح کرد: سال گذشته نیز از محل تسهیلات اعطایی برای ۵۱۲ نفر فرصت شغلی ایجاد شد.

گلمغانی زاده همچنین به آموزش شاغلین صنایع دستی با هدف تقویت کمی و کیفی تولیدات اشاره کرد و گفت: امسال اشتغال‌زایی ۲۲۴ نفر شاغلین صنایع دستی و ۲ هزار نفر در مراکز آموزشی صنایع دستی برنامه‌ریزی شده اما در صورت استقبال هنرجویان امکان افزایش آن وجود دارد.

وی با اشاره به ساماندهی کارگاه‌های صنایع دستی اظهار کرد: صدور و تمدید پروانه‌های تولید انفرادی به تعداد ۲۸۰۰ فقره و صدور کارت شناسایی به تعداد ۷۵۰ فقره برنامه‌ریزی شده است.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از اجرای رتبه‌بندی کارگاه‌ها خبر داد و گفت: درجه بندی کارگاه‌ها برای ۲۶ کارگاه عملیاتی خواهد شد.

گلمغانی زاده اظهار کرد: در سال جاری عمده تمرکز ما رونق کمی و کیفی تولیدات صنایع دستی است و در این راستا نیازمند همکاری و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه