سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

پخش سخنرانی آندره مالرو درباره تمدن ایران از شبکه مستند

شبکه مستند سیما در چهل‌و‌دومین قسمت از مجموعه «گنجینه» این هفته مستند «آندره مالرو و تمدن ایران در موزه لوور» ساخته هوشنگ آزادی‌ور را برای پخش در نظر گرفته است.

vpm2wkQHcwej
به گزارش خبرگزاری موج، «آندره مالرو و تمدن ایران در موزه لوور» با سخنرانی مالرو در رابطه با فرهنگ و تمدّن ایران به عنوان گفتار متن و تصاویری از موزه های متعدد ایران با گنجینه غنی از آثار فرهنگ و تمدن و مناطق باستانی در جای جای ایران به ویژه اصفهان ساخته شده است.به گفته آزادی ور تصاویر فیلم او از سخنرانی مالرو در موزه لوور پاریس، آخرین تصاویر ضبط شده از این نویسنده فرانسوی است، چرا که مالرو طی مدّت کوتاهی بعد از ایراد آن سخنرانی درگذشت.آندره مالرو زاده ۱۹۰۱ و درگذشته ۱۹۷۶ نویسنده، منتقد هنری و سیاست‌مدار فرانسوی در ۱۹۳۰ به گروه باستان‌شناسانی پیوست که در ایران و افغانستان کار می‌کردند. او در طول عمر ۷۵ ساله خود به کشورهای گوناگونی سفر کرد و جالب اینجاست که در این سفرها، بیش از همه شیفته تمدن کهن ایران و شهر زیبا و دیدنی اصفهان شد.
هوشنگ آزادی ور متولد ۱۳۲۱ تهران در ۱۳۴۷ به استخدام تلویزیون ملی ایران درآمد و از دانشکده صداو سیما مدرک کارشناسی در رشته کارگردانی دریافت کرد.از سال ۱۳۶۱ در کنار مستندسازی به ترجمه متون تئاتری و سینمایی پرداخت و ۱۰جلد کتاب ترجمه و یک جلد کتاب درباره هنر سنتی ایران تألیف کرد. او همواره در کنار ساختن فیلم و ترجمه کتب، مقالاتی را در زمینه سینما و تئاتر در مجلات هنری منتشر کرده است.
«گنجینه» چهارشنبه ۳۰ تیر ماه ساعت ۲۱ از شبکه مستند سیما روی آنتن می رود و بازپخش آن پنجشنبه ۳۱ تیر ماه ساعت ۱۵ خواهد بود.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه