سرخط خبرها
  • رسیدگی به پرونده‌های تاخیر در واردات به اتاق بازرگانی واگذار می‌شود
  • چهار دکل حفاری فراساحلی به ناوگان نفت فلات قاره افزوده می‌شود
  • جهش ۲۳۳ درصدی جابجایی ریلی بندر شهید رجایی در اوج جنگ تحمیلی
  • تخلف ۴۷ دستگاه در پرداخت حقوق بیش از سقف قانونی کارکنان دولت
  • اعتبار خرید تضمینی گندم تسویه شده است
  • سخنگوی سپاه: دنیا خواهد دید چه خواهد شد!
  • پرسپولیس ۳ - ۰ مس شهر بابک/ تثبیت صدرنشینی شاگردان تارتار
  • ۳۹ عامل اصلی، مرتبط و تخریب‌گر اموال مردم در قزوین بازداشت شدند
  • تشییع پیکر سیروس ابراهیم زاده در خانه هنرمندان
  • آیلار جامی، نخستین طلای کاروان ایران در ناگویا را کسب کرد
  • فیلمساز ترکیه‌ای: طرفدار سینمای عباس کیارستمی هستم

وزیر میراث‌فرهنگی:

طرح توسعه میناب با رویکرد ملی به دولت ارائه می‌شود

صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی از تدوین طرح جامع توسعه میناب و ارائه آن به دولت با هدف تحقق مطالبات مردم و خانواده‌های شهدای این شهرستان خبر داد.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری
به گزارش خبرگزاری موج

، سیدرضا صالحی‌امیری در نشست ستاد پیگیری جنایت شهدای میناب که در این وزارتخانه برگزار شد، با اشاره به ضرورت پاسخ‌گویی عملی به مطالبات خانواده‌های معظم شهدا و مردم این شهرستان اظهار کرد: انتظار خانواده‌های شهدا و مردم میناب این است که در برابر جنایت رخ‌داده، اتفاقی مؤثر و ماندگار برای مردم این دیار رقم بخورد. این مطالبه‌ای به‌حق است، اما تحقق آن مستلزم عبور از بیان دغدغه‌ها و تبدیل مطالبات به پروژه‌های مشخص و قابل اجراست.

وی افزود: راه‌حل اساسی، تدوین یک برنامه جامع توسعه برای شهرستان میناب است؛ برنامه‌ای که ظرفیت‌ها، نیازها و واقعیت‌های موجود در منابع کشور را در نظر بگیرد و با تقسیم کار ملی، زمینه مشارکت دستگاه‌های اجرایی و تأمین منابع لازم برای اجرای پروژه‌ها را فراهم کند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تأکید بر ضرورت واقع‌بینانه بودن طرح توسعه میناب تصریح کرد: این برنامه باید در چند فاز طراحی شود تا ضمن تعیین اولویت‌ها، منابع مورد نیاز هر مرحله مشخص باشد و امکان تأمین اعتبار و اجرای پروژه‌ها متناسب با ظرفیت‌های دولت فراهم شود.

صالحی‌امیری ادامه داد: استانداری هرمزگان با همکاری مسئولان شهرستان، از جمله فرماندار و شهردار میناب، باید محور تدوین این طرح باشد تا مجموعه مطالبات و پیشنهادها در قالب یک برنامه منسجم و قابل دفاع به دولت ارائه شود.

وی با اشاره به ضرورت هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی و اعضای دولت خاطرنشان کرد: پس از تدوین طرح، هماهنگی‌های لازم با وزرای مرتبط انجام می‌شود تا از برنامه در دولت دفاع شود و پس از تصویب، مسیر قانونی تخصیص منابع، اجرای پروژه‌ها و پیگیری اقدامات عملیاتی دنبال شود.

صالحی‌امیری با اشاره به ظرفیت‌های موجود در شهرستان میناب و اقدامات انجام‌شده در حوزه‌های مختلف گفت: فعالیت‌هایی مانند گردآوری و انتشار آثار فرهنگی مرتبط با میناب و تلاش‌های صورت‌گرفته در حوزه ادبیات و روایت‌های کودک، هرکدام ارزشمند و قابل تقدیر هستند؛ با این حال، این اقدامات به‌تنهایی جایگزین یک برنامه جامع توسعه شهرستان نمی‌شوند و باید در چارچوبی منسجم و متناسب با نیازهای منطقه مورد توجه قرار گیرند.

وی تأکید کرد: در حوزه‌های مختلف، از جمله بهداشت، کشاورزی، آموزش عالی و سایر بخش‌های خدماتی و عمرانی، ظرفیت‌های متعددی وجود دارد که می‌توان با هماهنگی میان دستگاه‌ها و تعریف مأموریت‌های مشخص، آن‌ها را در مسیر توسعه میناب به کار گرفت.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین از ضرورت پیگیری رسمی موضوع از طریق مکاتبه با دولت سخن گفت و بر استفاده از ظرفیت‌های قانونی و اجرایی برای طرح مطالبات شهرستان تأکید کرد.

وی افزود: با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط و حمایت اعضای دولت، می‌توان طرح توسعه میناب را در مسیر بررسی، تصویب، تأمین اعتبار و اجرا قرار داد. همچنین مشارکت نمایندگان مجلس و مسئولان محلی در این فرایند ضروری است تا مطالبات و نیازهای مردم به‌صورت جامع دیده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه