یک تیم تروریستی در چابهار منهدم شد
سخنگوی فراجا از شناسایی و انهدام یک تیم سه نفره تروریستی مرتبط با گروهک جیشالظلم در شهرستان چابهار خبر داد.
، سردار سعید منتظرالمهدی اعلام کرد:با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی و با همکاری سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره اطلاعات و سپاه پاسداران، تیم ۳ نفره تروریستی مرتبط با گروهک جیش الظلم در چابهار، طی عملیات های موفقیت آمیز شناسایی و دستگیر شدند.
سخنگوی فراجا افزود: انجام عملیات های تروریستی در هنگ مرزی نگور و تعدادی از پاسگاه های مورد نظر، از اهداف اصلی این مزدوران تروریست بود که با تلاش های شبانه روزی صورت گرفته، قبل از هرگونه اقدام، دستگیر شدند.
سردار منتظرالمهدی در پایان افزود:از منازل در اختیار این تیم تروریستی که به ارتباط با عناصر عملیاتی گروهک جیش الظلم اعتراف کردند، مقادیری سلاح و مهمات نیز کشف و ضبط گردید.
ارسال نظر