سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند

فرمانده انتظامی تهران بزرگ خبر داد:

کشف نزدیک به ۶ تن مواد مخدر طی ۶ ماه در تهران

فرمانده انتظامی تهران بزرگ، از کشف نزدیک به ۶ تن انواع مواد مخدر در پایتخت طی ۶ ماه نخست سال خبر داد و گفت: این کشفیات در جریان انهدام ۱۰۹ باند مواد مخدر انجام شده است.

سردار محمدیان
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، سردار عباسعلی محمدیان در تشریح عملکرد شش‌ماهه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فرمانده کل انتظامی کشور از ابتدای فرماندهی خود بر این موضوع تأکید داشته است که یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد پلیس، وضعیت حضور معتادان متجاهر در خیابان‌ها و فعالیت موادفروشان در پارک‌ها و سایر نقاط شهر است.

وی افزود: با وجود مأموریت‌های متعدد پلیس در ماه‌های گذشته و شرایط جنگی، هیچ‌یک از مأموریت‌های پلیس در حوزه مبارزه با مواد مخدر تعطیل نشد و همکاران ما در سطح معابر، پارک‌ها و نقاط مختلف شهر حضور داشتند و نسبت به تأمین امنیت و پاسخگویی به مطالبات مردم اقدام کردند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به جمع‌آوری معتادان متجاهر گفت: اگرچه در مقطعی برخی مراکز نگهداری معتادان متجاهر، بدون هماهنگی افرادی را که در اختیارشان بودند رها کردند، اما پلیس در کوتاه‌ترین زمان مجدداً وارد عمل شد و نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام کرد.

محمدیان ادامه داد: امروز به ندرت می‌توان شاهد حضور معتادان متجاهر در نقاطی بود که در گذشته به‌صورت مستمر محل تجمع و مصرف مواد مخدر بودند؛ البته ممکن است افرادی از شهرهای دیگر وارد تهران شوند یا برخی افراد در پاتوق‌های ناشناخته حضور داشته باشند، اما به‌صورت عمومی شاهد چنین وضعیتی نیستیم.

وی با تأکید بر تداوم طرح‌های مقابله‌ای پلیس اظهار داشت: به وعده‌ای که به مردم داده‌ایم عمل خواهیم کرد و اجازه نمی‌دهیم موادفروشان آزادانه فعالیت کنند یا معتادان متجاهر در معابر و اماکن عمومی موجب برهم خوردن آرامش شهروندان شوند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره عملکرد شش‌ماهه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ گفت: از ابتدای سال تاکنون، علیرغم اینکه بخشی از این مدت با شرایط جنگی همزمان بود، همکاران ما شبانه‌روز تلاش کردند و نزدیک به ۶ تن انواع مواد مخدر کشف شد.

وی افزود: این کشفیات در جریان شناسایی و انهدام ۱۰۹ باند مواد مخدر به دست آمد و در این عملیات‌ها همچنین ۹ قبضه سلاح از قاچاقچیانی که به‌صورت مسلحانه فعالیت می‌کردند، کشف شد.

محمدیان همچنین از شناسایی و پاکسازی پاتوق‌های توزیع و مصرف مواد مخدر خبر داد و گفت: چهار پاتوق در حاشیه اتوبان‌ها و پارک‌های جنگلی که محل فعالیت قاچاقچیان و مصرف‌کنندگان بود، با برنامه‌ریزی عملیاتی مورد شناسایی و پاکسازی قرار گرفت.

وی با اشاره به درگیری مسلحانه با برخی قاچاقچیان اظهار داشت: در جریان این عملیات‌ها بیش از ۶ نفر از قاچاقچیان هدف اصابت گلوله قرار گرفتند و در نهایت کشفیات قابل توجه مواد مخدر و دستگیری قاچاقچیان به دست آمد.

 

برخورد با تبلیغ و فروش مواد مخدر در فضای مجازی

فرمانده انتظامی تهران بزرگ همچنین درباره فعالیت مجرمان حوزه مواد مخدر در فضای مجازی گفت: فضای مجازی نیز از دید پلیس پنهان نمانده است و هرگاه همکاران ما صفحات، کانال‌ها یا گروه‌هایی را که اقدام به تبلیغ یا فروش مواد مخدر می‌کنند شناسایی کنند، با آنها برخورد خواهد شد.

محمدیان از خانواده‌ها نیز خواست نسبت به رفت‌وآمدها و رفتار جوانان توجه بیشتری داشته باشند و افزود: با توجه به خطراتی که مواد مخدر برای جوانان و جامعه ایجاد می‌کند، خانواده‌ها به‌ویژه خانواده‌هایی که فرزند جوان دارند باید نسبت به افرادی که ممکن است از روی کنجکاوی به دنبال تجربه این مواد باشند، حساسیت و نظارت بیشتری داشته باشند.

 

آمادگی پلیس تهران برای بازگشایی مدارس

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نزدیک شدن زمان بازگشایی مدارس گفت: پلیس در تهران بزرگ آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس را دارد و پیش‌بینی‌های لازم در حوزه ترافیک، امنیت ترافیکی دانش‌آموزان و تأمین امنیت اطراف مدارس انجام شده است.

وی افزود: برخورد با افرادی که ممکن است در مسیر دانش‌آموزان قرار گرفته و با هدف اغفال آنان اقدام به فروش مواد مخدر کنند نیز در دستور کار پلیس قرار دارد.

محمدیان همچنین از نظارت بر واحدهای صنفی و دکه‌های واقع در مسیر مدارس خبر داد و گفت: به پلیس نظارت بر اماکن نیز تأکید شده است که این واحدها را کنترل کنند تا از فروش سیگار و سایر موارد ممنوع به دانش‌آموزان جلوگیری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه