سرخط خبرها
  • تاج: گل‌محمدی یکی از بهترین گزینه‌ها برای هدایت تیم امید بود
  • گود برج میلاد ایمن‌سازی شده است
  • ساخت ۱۶۸ مدرسه به نام هر شهید میناب
  • تسهیلات جدید وزارت علوم برای پذیرفته‌شدگان ارشد و دکتری ۱۴۰۵
  • تحویل ماهانه ۲۶ هزار واحد مسکونی در نیمه دوم سال
  • بومی‌سازی فناوری آسانسورهای خانگی و پله‌پیما؛ گامی نو در صنعت مناسب‌سازی ساختمان
  • دستگیری باند کلاهبرداری با پیامک جعلی افزایش اعتبار کالابرگ
  • دادگاه رسیدگی به پرونده جنایات جنگی و شهدای زندان اوین برگزار شد
  • رفیع‌زاده: دستورالعمل حقوق بازنشستگان صادر شد
  • تاکید رئیس‌جمهور بر دسترسی ارزان‌تر اقشار کم‌برخوردار به کالاهای اساسی

معیار ارزیابی مدیران، رضایت ملموس مردم است

محمدصادق معتمدیان با انتقاد از جلسات بی‌نتیجه اداری، تأکید کرد که عملکرد مدیران تنها بر اساس تأثیرات ملموس آن در زندگی مردم ارزیابی خواهد شد.

محمدصادق معتمدیان + استاندار تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدصادق معتمدیان در نشست وبیناری با فرمانداران و اعضای شورای معاونان استان تهران، با قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در بخش‌های اجرایی و امنیتی، اظهار داشت: با وجود شرایط دشوار ماه‌های گذشته، ثبات عمومی استان حفظ شده که این نتیجه حاصل هماهنگی فرمانداران، شوراهای تأمین و دستگاه‌های خدمات‌رسان است.

وی با تأکید بر لزوم نتیجه‌محور شدن جلسات افزود: جلسه‌ای که به حل مسئله، رفع مانع یا تعیین تکلیف یک مطالبه منجر نشود، نباید وقت مدیران را بگیرد و بخشی از هماهنگی‌های اداری باید به‌صورت وبیناری برگزار شود تا ضمن صرفه‌جویی در هزینه‌ها، فرصت بیشتری برای حضور میدانی مدیران فراهم شود.

استاندار تهران با اشاره به آمادگی برای سال تحصیلی جدید تصریح کرد: بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها باید با حداکثر آمادگی انجام شود و فرمانداران موظف‌اند موانع احتمالی را پیش از مهر شناسایی و برطرف کنند.

معتمدیان نهضت مدرسه‌سازی را از دستاوردهای مدیریت استان دانست و گفت: تهران در ابتدای مسیر با نیاز به ۶۲۸ مدرسه مواجه بود که برای جبران آن ظرفیت دولت، خیران و شهرداری‌ها فعال شد.

وی افزود: در این مدت بیش از ۷۰ هکتار زمین برای توسعه فضاهای آموزشی تأمین شده و سرانه آموزشی استان از ۵.۲۸ به ۵.۷۹ مترمربع رسیده است که موجب ارتقای رتبه استان از ۲۸ به ۱۹ کشور شد.

استاندار تهران با اشاره به پروژه‌های آماده بهره‌برداری ادامه داد: ۱۰۳ مدرسه با بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ کلاس درس آماده ورود به چرخه آموزش است و با ادامه این روند، سرانه آموزشی استان به ۶ مترمربع نزدیک خواهد شد.

معتمدیان بر اجرای تکالیف قانونی انبوه‌سازان خاطرنشان کرد: در استانی با بیشترین حجم انبوه‌سازی، نمی‌توان اجازه داد بارگذاری جمعیتی انجام شود اما زیرساخت‌های آموزشی پیش‌بینی نگردد؛ لذا فرمانداران و شهرداری‌ها باید اجرای تعهدات سازندگان را از صدور پروانه تا پایان‌کار پیگیری کنند.

وی همچنین بهره‌گیری از ظرفیت مدارس در توسعه انرژی‌های خورشیدی را فرصتی مناسب برای کاهش مصرف برق و ترویج فرهنگ صرفه‌جویی دانست.

استاندار تهران با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: مدیریت استان باید برای سناریوهای دشوار آماده باشد و تأمین کالاهای اساسی و حفظ ثبات بازار با حساسیت ویژه دنبال شود.

وی پیگیری مصوبات سفرهای شهرستانی را از مأموریت‌های جدی فرمانداران برشمرد و افزود: مصوبه‌ای که مطالبه مردم است نباید در مکاتبات اداری متوقف شود؛ فرماندار باید موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری کند.

معتمدیان در پایان تأکید کرد: فرماندار باید مسئله شهرستان را بشناسد، در میدان حضور داشته باشد، دستگاه‌ها را هماهنگ کند و بداند معیار ارزیابی مدیران تعداد جلسات و مکاتبات نیست، بلکه نتیجه‌ای است که مردم در زندگی خود احساس می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه