سرخط خبرها
  • باحکم تاج، دبیر کل فدراسیون فوتبال برکنار شد
  • مرگ سالانه ۱۳۷ هزار ایرانی در اثر بیماری‌های قلبی
  • مرگ عشایر تلاشگر اردبیلی بر اثر اصابت صاعقه در ییلاق سردابه
  • رهایی ۲ گروگان پس از ۲۵ روز اسارت بدون پرداخت وجه
  • برق من به‌زودی میزبان طرح تعویض رایگان موتور کولرهای آبی خواهد بود
  • بلیط فروشی دیدار دربی آغاز شد
  • احتمال ۷۰ درصدی پاییز پربارش/ نباید نسبت به بهبود منابع آبی تهران خوش‌بین بود
  • آغاز واریز معوقات حقوق فروردین ماه بازنشستگان از امشب

رفع اختلال در خط ۲ متروی تهران

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از رفع اختلال ایجادشده در سرویس‌دهی خط ۲ متروی تهران خبر داد.

بازدید اصحاب رسانه از خط ۷ متروی تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، هادی زند با اشاره به توقف قطار شماره ۲۱۷ در سکوی شمالی ایستگاه امام خمینی(ره) در خط ۲ متروی تهران گفت: این قطار به دلیل نقص فنی، از ساعت ۱۸:۵۱ در سکوی شمالی ایستگاه امام خمینی(ره) متوقف شد.

وی افزود: بلافاصله پس از وقوع این اختلال، تیم‌های عملیاتی و فنی در محل حاضر شدند و اقدامات لازم برای بررسی علت و رفع نقص فنی را در دستور کار قرار دادند.

زند ادامه داد: در مدت زمان رفع نقص فنی، با تشکیل لوپ‌های شرقی و غربی در خط ۲ و فعال بودن فرآیند مسافری در بخش جنوبی خط، تلاش شد جابه‌جایی مسافران با کمترین وقفه ادامه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: پس از انجام اقدامات فنی و ایمنی لازم، سرویس‌دهی در خط ۲ از ساعت ۱۹:۲۸ به حالت عادی بازگشت و حرکت قطارها در این مسیر مطابق برنامه انجام شد.

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه در پایان ضمن عذرخواهی از مسافران بابت وقفه ایجادشده، از صبر، همراهی و شکیبایی شهروندان و مسافران خط ۲ در زمان بروز این اختلال قدردانی کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه